Verkocht € 425.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Marksingel 23

Aan één van de fraaie binnen singels van Breda bieden wij u aan deze karakteristieke en zeer sfeervolle middenwoning met stadstuin en stenen berging. De woning is gelegen op loopafstand van het bruisende en historische stadscentrum met al haar voorzieningen en kijkt uit over rivier de Mark. Parkeren geschiedt middels een parkeervergunning.

Dit woonhuis heeft nog een aantal authentieke details zoals hoge plafonds, houten paneeldeuren, ‘en suite’ en marmerschouwen.

Indeling
Begane grond:
Entree.
Brede hal met granitovloer, meterkast, trapopgang, trapkast, moderne toiletruimte met tegelvloer en wandcloset, toegang tot de woonkamer ‘en suite’ en keuken.
Woonkamer ‘en suite’ met houtenvloeren. Aan de voorzijde bevindt zich het zitgedeelte, een marmerenschouw met gashaard, vaste kasten en middels de schuifdeuren met glas-in-lood ramen toegang tot de eetkamer met een marmerenschouw en openslaande deuren naar het overdekte terras.
Dichte keuken met zwart/wit tegelvloer en loopdeur naar het eerder genoemde overdekte terras.
De eenvoudige keukeninrichting is voorzien van een granito aanrechtblad met spoelbak, roestvrijstalen 4-pits gasfornuis met oven en een afzuigkap.

Verdieping:
Overloop met boven het trapgat een vaste kast waarin de c.v.-ketel is geplaatst. Voorts is er toegang tot een 2-tal slaapkamers en een was-/strijkkamer.
Slaapkamer aan de voorzijde (momenteel in gebruik als werkkamer) met marmerschouw.
Was-/strijkkamer aan de voorzijde met aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger.
Slaapkamer aan de achterzijde.
Moderne badkamer met tegelvloer, design radiator, wandcloset, ligbad met thermostaatkraan en glazen douchescherm en wastafel op hardstenenblad op meubel.

Achtertuin:
De zonnige achtertuin heeft een overdekt terras over de volle breedte bij de woning en tegen de berging is een sfeervolle veranda gebouwd. Voorts is de tuin ingericht van buxushagen, gazon en sierbestrating. Achterop het perceel bevindt zich een stenen berging met elektra.

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 90 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

106 m2 2 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview