Verkocht € 900.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Minister Nelissenstraat 21

Dit bijzondere half vrijstaande herenhuis geeft pas bij binnenkomst haar geheimen prijs: de ruime maatvoering, de hoge plafonds, de hoeveelheid kamers en de verrassende indeling met diverse woonmogelijkheden maken dit een ideaal gezinshuis op een uitstekende woonlocatie in de zeer geliefde woonbuurt Zandberg.

Indeling
Begane grond:
Zijentree.
Vestibule met authentieke vloer- en wandbetegeling en tochtdeur naar de centrale hal.
Centrale hal met toegang tot woonkamer, toiletruimte en bordestrappenhuis.
Toiletruimte met wandcloset en fontein.
De L-vormige ‘en suite’ woonkamer is onderverdeeld in een zitkamer met bibliotheek en speelkamer voor de kinderen aan de voorzijde met erker, schuifdeuren naar de achterkamer met 2 vaste kasten. In deze achterkamer bevindt zich de eetkamer en staat in open verbinding met de keuken. De stadstuin is bereikbaar middels openslaande deuren.
De moderne keukeninrichting is onder andere voorzien van een op maat gemaakte kastenwand met daarin een stoomoven, koffiemachine, combioven/magnetron, koelkast en volop kastruimte. In het midden staat een kook- en spoeleiland met composiet aanrechtblad, roestvrijstalen spoelbak, 5-pits gaskookplaat waaronder 1 wokbrander met daarboven een roestvrijstalen afzuigkap en vaatwasmachine. Aan dit eiland kan men ook heerlijk zitten. Tevens is er een loopdeur naar de eerder genoemde stadstuin en toegang tot de royale kelder op stahoogte.
De centrale hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een antracietgrijze stoere gevlamde Basalt tegelvloer.

Eerste verdieping:
Middels de bordestrap is de overloop met zijgevelramen bereikbaar. De overloop heeft een houten vloer, een toiletruimte met wandcloset, bordestrapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot de masterbedroom en een kamer aan de voorzijde die momenteel in gebruik is als werkkamer maar absoluut een slaapkamer kan zijn.
Werkkamer aan de voorzijde met vaste kast en houten vloer.
De masterbedroom is onderverdeeld in een slaapkamer met sauna (infrarood en kachel) en badkamer.

Aan de voorzijde de slaapkamer met houten vloer en in het midden is een zogenaamde roomdivider geplaatst waarin een sauna en vaste kastenwand zijn te vinden.
Aan de achterzijde, middels een opstap te bereiken aan zowel de linker- als rechterzijde, een luxe, moderne L-vormige badkamer met ook hier weer de gevlamde Basalt tegelvloer, vrijstaand ovaal ligbad, design radiator en 2 wastafels op hardstenenblad met daaronder vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. In de L-vorm is een zeer royale inloopdouche aanwezig voorzien van hand- en regendouche.

Tweede verdieping:
Overloop met houten vloer, zijgevelramen en toegang tot een 3-tal slaapkamers en een was/c.v. kamer.
Slaapkamer aan de voorzijde met houten vloer en vaste kast.
Slaapkamer aan de voorzijde met houten vloer en openslaande deuren naar het inpandige balkon met fraai uitzicht over de straat.
Slaapkamer aan de achterzijde met houten vloer, vaste kastenwand over de volle lengte en vaste wastafel.
Was- en c.v. kamer met opstelling van de cv-ketel, aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine, droger en lichtkoepel met toegang tot het dak middels een vaste ladder.

Tuin:
Hier leef je in zowel in de achtertuin als in de voortuin waar je verblijft als de middagzon schijnt, je geniet van de kinderen spelend op de trampoline of schommel achter de beukenhagen.

De kleine achtertuin is volledig betegeld, stukje overdekt is voor de fietsen en voorzien van een poort naar de zij-tuin.

Details:
Deze karakteristieke hoekwoning is in 2007 compleet gemoderniseerd en de 1e verdieping heeft hierdoor een luxe masterbedroom met badkamer en sauna gekregen. In de woning bevinden zich diverse inbouwspots.

Ligging:
Wonen in Zandberg is genieten van het op loopafstand kunnen gaan naar de winkels van de hippe Ginnekenweg, luxe Wilhelminastraat en het bruisende en historische stadscentrum. Het NS-station, uitvalswegen, het Mastbos, scholen en sportfaciliteiten zijn goed en snel bereikbaar.

Parkeren:
Vanaf 1 december geldt parkeren met parkeervergunning en betaald parkeren.
De tijden waarop betaald parkeren geldt, zijn van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur en op donderdag van 09:00 tot 20:00 uur. Het tarief voor betaald parkeren is € 1,50 per uur.
Bewoners en ondernemers parkeren met een vergunning.
Er is maximaal 1 basisvergunning per huishouden aan te vragen.
Uiteraard is er ook een bezoekersregeling.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.breda.nl/parkeervergunning-bewoners.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 90 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

209 m2 5 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview