Te koop € 1.095.000,- k.k. - herenhuis

Breda – Minister Nelissenstraat 52

Op een fantastische locatie in de geliefde woonwijk Zandberg op loopafstand van de hippe Ginnekenweg en Wilhelminastraat bieden wij u aan dit karakteristieke, stijlvolle en instapklare herenhuis. Een sfeervolle woonkamer en suite met schouw, volledig geoutilleerde keuken met in half open verbinding tuingerichte eetkamer, 5 slaapkamers, balkon, twee badkamers en een waskamer. Afgesloten voortuin en diepe volop privacy biedende achtertuin op het zuidwesten.

Vanuit dit heerlijke herenhuis zijn alle denkbare faciliteiten die de stad te bieden heeft binnen handbereik.
Wonen op deze locatie is pur sang genieten.

Begane grond:
Vestibule, ontvangsthal met tegelvloer en toegang tot de woonkamer, trapopgang, toilet en doorloop naar de woonkeuken.

Ruime en-suite woonkamer met houten vloerdelen, glas in loodramen, schuifdeuren, vaste kasten, openhaard, ruime eetkamer en openslaande deuren naar de tuin.

Luxe woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur, volledig geïsoleerde kelder en dubbele achterdeuren naar tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar 2 slaapkamers met inbouwkasten en badkamer.
Riante master-bedroom met houten vloer en inbouwkasten.
Slaapkamer achterzijde met houten vloer en openslaande deuren naar dakterras.

Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang naar 2 slaapkamers, kantoorruimte, stook- en wasruimte.
Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet.

Tuin:
Tuin op het zuidwesten gesitueerd met externe berging en overkapping.

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 120 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Disclaimer verkoopbrochure
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

241 m2 5 3
De woning op Googlemaps
De woning op Streetview