Te koop € 1.650.000,- k.k. - villa

Breda – Montensbos 18

Altijd al in het bos willen wonen zonder het licht aan?

In de groene villawijk Montensbos met om de hoek het Mastbos, staat deze fraaie, zeer royale, uitgebouwde villa op een perceel van maar liefst 1.315m². De villa heeft een schitterende aangebouwde tuinkamer, een 3/4-tal slaapkamers, 2 badkamers, garage met (wijn-)kelder, vliering en een prachtige privacy-volle parkachtige omliggende tuin. De ruimte op de parterre is zeer royaal. Het is gewoon heerlijk wonen op maar liefst 283m² en genieten in alle rust van de omgeving. Om de hoek ligt het Mastbos voor wandelingen en om lekker te fietsen ook zijn er restaurants en een hotel. Het historische Ginnekenmarktje, het bruisende stadscentrum, scholen, sportclubs en uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar. De villa wordt fantastisch onderhouden en is aan de rechter- en linkerzijde uitgebouwd.

INDELING BEGANE GROND
Overdekte entree.
Royale hal met marmertegelvloer, spiltrap met white wash eiken vloerdelen, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, 2 vaste kasten en dubbele deuren naar de woonkamer.
Tuingerichte woonkamer met marmertegelvloer, schuifpui naar de achtertuin, hout gestookte open haard, eetkamer aan de voorzijde met vaste kast en middels een schuifpui toegang tot de aangebouwde tuinkamer.
Tuinkamer met 6 maal openslaande deuren fraai verwerkt in een halve ronding. De tuinkamer is voorzien van sierbestrating, hout gestookte open haard en ronde lichtkoepel. Middels openslaande deuren toegang tot de achtertuin.
Keuken met witte plavuizenvloer en uitzicht over de tuin. De U-vormige keukenopstelling met hardstenen aanrechtbladen is onder andere voorzien van een spoelbak, magnetron, koelkast, oven, vaatwasmachine, 4-inductie kookplaat met daarboven een schouw met afzuiging en een vaste servieskast aan de overzijde.
De keuken staat in half open verbinding met zit/eetkamer.
Zit/eetkamer met eiken houtenvloer, schuifpui naar het terras en op maat gemaakte kastenwand. Vanuit deze kamer is de bijkeuken, hal met badkamer en zit/slaapkamer bereikbaar.
Luxe, moderne badkamer met plavuizenvloer, vaste wastafel in hardstenenblad, wandcloset, inloopdouche met stort- en handdouche en design radiator.
Zit/slaapkamer met eiken houtenvloer, openslaande deuren en een loopdeur naar het terras, schouw van hout met gashaard en op maat gemaakte kastenwand. Deze kamer is ideaal om als slaapkamer in gebruik te nemen.
Luxe, moderne bijkeuken voorzien van hardstenen vloertegels, hardstenen aanrechtblad met roestvrijstalen spoelbak, aansluitpunten ten behoeve van wasmachine, droger en een op maat gemaakte vaste kastenwand. Vanuit de bijkeuken is de garage bereikbaar.
Garage met betonvloer, elektrisch bedienbare kanteldeur, loopdeur naar de zijtuin en in de vloer is een luik verwerkt welke toegang biedt tot de royale (wijn-)kelder. Middels een losse trap naar de royale vliering bereikbaar. De garage is cv-verwarmd alsmede voorzien van water en elektra.

INDELING VERDIEPING
Overloop met vaste kast en toegang tot een 3-tal slaapkamers.
Slaapkamer met zijgevelraam.
Slaapkamer aan de achterzijde met luik naar vliering, 4 vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon.
Masterbedroom aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon en inloopkastenkamer (voorheen 2 slaapkamers).
Vanuit deze slaapkamer is er directe toegang tot de badkamer.
Badkamer met zijgevelraam, toiletruimte, 2 vaste wastafels in meubel en een ligbad.

TUIN
De prachtig aangelegde volop privacy biedende tuin is rondom de villa gelegen. Het terras bij de woning is gesitueerd op het zuiden waar het heerlijk vertoeven is in het zonnetje. Uiteraard zijn er ook volop schaduwrijke plekjes te vinden. De tuin is voorzien van een vijver, gazon, beuken- en taxushagen, rododendrons, buxussen gesnoeid in vormen, borders, volwassen bomenstand, 2 fraaie houten poorten en een lieflijk prieeltje achterop het perceel. Ook bevindt zich er een beregeningsinstallatie.

BIJZONDERHEDEN
Onder de wit kleurige marmervloertegels ligt vloerverwarming. De eetkamer aan de voorzijde ligt iets hoger dan de woonkamer. De puien zijn in aluminium of hout uitgevoerd. De verdieping is uitgevoerd in enkel glas en op de vliering bevindt zich de cv-unit en boiler.

ALGEMEEN
De prachtige villa is gelegen in de groene villawijk Montensbos met om de hoek het Mastbos, restaurants en een hotel. Het historische Ginnekenmarktje, het bruisende stadscentrum, scholen, sportclubs en uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar. De villa wordt fantastisch onderhouden en is aan de rechter- en linkerzijde uitgebouwd.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 65 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

1.315 m2 4 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview