Verkocht € 1.800.000,- k.k. - villa

Breda – Montensbos 45

Wat een fantastisch mooie èn comfortabele vrijstaande villa met een bos/parkachtige tuin op een groot perceel. Dit alles is gelegen op een prachtige woonplek in villapark Montensbos met het Mastbos direct aangrenzend. Deze villa ligt op één van de mooiste plekjes in het Montensbos.

De villa heeft een riante woonkamer, sfeervolle woon-/eetkeuken, werkkamer, grote tuinkamer en een bijkeuken met daarin een doucheruimte. Hierdoor is slapen op de begane grond ook een mogelijkheid. De woonkamer, woon-/eetkeuken en de tuinkamer zijn allen voorzien van een gas openhaard. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en 2 badkamers. De villa bevindt zich in een perfecte staat van onderhoud; de nieuwe bewoners kunnen er zó hun intrek nemen.

Indeling begane grond:
Vanaf het Montensbos gaat men een oprijlaan in met #45 als laatste villa van de 3, waarbij er voldoende parkeergelegenheid is gecreëerd.
Vanuit de overdekte entree toegang tot de centrale hal met hardstenen vloer, meterkast, toiletruimte met hardstenen vloer, wandcloset, fonteintje, trapopgang en toegang tot de kelder, werkkamer, woonkamer en woonkeuken.
Kelder met vaste trap, betonvloer en op stahoogte. Ideale bergruimte of het bewaren van wijn.
Werkkamer gelegen aan de voorzijde met hardstenen vloer en vast bureau.

Tuingerichte, lichte L-vormige woonkamer met fraaie eiken houtenvloer, gashaard, openslaande deuren naar de tuin en loopdeur naar het terras.

De tuingerichte en zeer sfeervolle leefkeuken met hardstenen vloer is voorzien van vloerverwarming, een vaste kast en een gashaard op tafelhoogte. Daarnaast is er een Velux raam bij de keukenopstelling en een raam met zicht op de voorzijde.

De keukenopstelling is onder andere voorzien van een spoel/kookeiland met royale roestvrijstalen spoelbak, Quooker, vaatwasmachine, Atag 6-pits gaskookplaat waaronder 1 wokbrander met kookveldafzuiging. Vaste kastenwand met 2 warm houdlades, combimagnetron, oven, koelkast en 2 vers houdlades.

Vanuit de eetkamer is er toegang tot de bijkeuken en de tuinkamer.
In de bijkeuken ligt een hardstenen vloer met vloerverwarming en hier bevinden zich een inloopdouche met stortdouche, keukenblok met hardstenen aanrechtblad, porseleinen spoelbak, vaste kast met aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en droger, luik naar vliering en 2e toegang tot de woonkeuken.

In de aangebouwde tuinkamer ligt een gevlinderde betonvloer met vloerverwarming en een gashaard. Deze kamer kan door de glazen harmonicadeuren geheel in open verbinding staan met de achtertuin. Een aparte loopdeur komt uit op de achtergelegen plaats met poort naar de Beethovenlaan. De tuinkamer met bijkeuken zijn ideaal om deze levensloopbestendig te maken door de tuinkamer als slaapkamer in te richten en de bijkeuken als badkamer.

Indeling verdieping:
Overloop met toegang tot 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Masterbedroom gelegen aan de achterzijde met antraciet grijze vloerbedekking, luik naar vliering en 3 vaste kasten.

Slaapkamer gelegen aan de achterzijde met open vide, lamel parketvloer, vaste kast, trap naar slaapgelegenheid of bergruimte.

Moderne badkamer met hardstenen vloer voorzien van vloerverwarming en inloopdouche.

Slaapkamer gelegen aan de achterzijde met vaste trap naar open vide met slaapgelegenheid of te gebruiken als bergruimte, zijgevelraam en lamel parketvloer.

Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met open vide, dakkapel, zijgevelraam, vaste kast en vaste trap naar bergruimte.

Moderne badkamer gelegen aan de voorzijde met hardstenenvloer voorzien van vloerverwarming, ligbad, wandcloset en 2 vaste wastafels in hardstenenblad.

Tuin:
De prachtige aangelegde en groen omzoomde tuin met volwassen bomen en beplantingen zoals buxus, beuken, rododendrons, taxus en gazon biedt u veel privacy. De tuin heeft een eigen beregeningsinstallatie en buitenverlichting. Vanuit de villa kijkt men uit op een prachtige parkachtige tuin. Het perceel heeft aan de achterzijde ook een ontsluiting naar de Beethovenlaan en is geheel omheind met een hekwerk. Tevens is er een houten carport met openslaande deuren en een apart houten tuinhuis. Aan de voorzijde is nog een houten fietsenhok aanwezig.
Bij het terras van de keuken is buiten om een vaste kast met de opstelling van de cv-ketel.

Algemeen:
Deze villa heeft een uitgebreid beveiligingssysteem.
Is levensloopbestendig door slaap- en badkamer te realiseren in de tuinkamer in combinatie met de bijkeuken op de begane grond.
Goede mogelijkheden en voldoende ruimte voor beroepen aan huis door de aparte loopdeur en opgang van de tuinkamer.
De onder het perceel olietank is in 2017 verwijderd met een KIWA-tanksaneringscertificaat.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 65 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

1.230 m2 4 2

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview