Verkocht € 695.000,- k.k. - bungalow

Breda – Oude Liesboslaan 263

Deze vrijstaande woning is 50 jaar lang met veel liefde en zorg bewoond door de familie en dat is ook zeker terug te zien. In al die jaren is deze woning goed onderhouden en is het een kwestie van moderniseren. Daarnaast biedt de woning ook de mogelijkheid om uit te breiden door middel van het plaatsen van grote dakkapellen op de nog te realiseren verdieping of uit te bouwen.

De woning is gebouwd in 1968 en beschikt over een woonoppervlakte van circa 190m² (woonhuis circa 156m² en multifunctionele ruimte circa 34m²), 2/3 slaapkamers op de begane grond, een eigen afsluitbare oprit en een verzorgde tuin rondom.

Naast dit alles is er op de parterre aan de achterzijde een zogenaamde werkkamer aangebouwd maar is uitstekend geschikt voor meerdere doeleinden zoals hobbyruimte, atelier, eigen praktijkruimte e.d.. Deze woning biedt dus een tal van mogelijkheden en is ook nog eens ontzettend leuk gelegen; namelijk in een rustige straat waar bijna geen verkeer doorheen rijdt en je loopt zo heerlijk het bos in. De gezellige winkelstraten van woonwijk Princenhage ligt op fietsafstand.

Indeling begane grond:
Overdekte entree.
Centrale hal met tegelvloer, meterkast, volledig betegelde toiletruimte met fonteintje, gang met tegelvloer, luik naar zolderverdieping, de slaapvertrekken, badkamer en toegang tot de woonkeuken.

Zolderverdieping op stahoogte in het midden, enkele vaste kasten en opstelling van de C.V. – ketel.

Woonkeuken is gesitueerd aan de achterzijde met een vaste kast, toegang tot de bijkeuken en woonkamer.
De keukeninrichting is eenvoudig en voorzien van een tegelaanrechtblad met ronde roestvrijstalen spoelbak, 4-pits inductie kookplaat met daarboven een geïntegreerde afzuigkap, oven, vaatwasmachine en koelkast.

Woonkamer met laminaatvloer, loopdeur naar het terras en schouw met gesloten hout gestookte open haard.

Vanuit de eerder genoemde centrale hal zijn bereikbaar 2 slaapkamers aan de voorzijde en 1 aan de zijkant allen voorzien van laminaatvloer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, wastafel en toegang tot de eerder genoemde slaapkamer aan de zijkant.

Vanuit de keuken is de bijkeuken met tegelvloer, loopdeur naar de oprit, diepe vaste kast, grote uitstortgootsteen en toegang tot de multifunctionele ruimte. Voorheen is deze ruimte in gebruik geweest als bedrijfsruimte aan huis.

Hal met diepe kast, toiletruimte, meterkast, toegang tot een royale kamer en toegang tot een 2e hal/kamer met toegang tot een 2-tal garages.

Garage I met aan de voorzijde een elektrisch bedienbare roldeur.

Garage II aan de achterzijde met 2 elektrisch bedienbare kanteldeuren met vliering.

Deze multifunctionele ruimte inclusief de garages zijn mooi om te bouwen tot een eigen woning voor mantelzorg of eigen bedrijf aan huis.

Daarnaast leent de woning zich ook uitstekend om in zijn geheel te slopen en nieuwbouw te plegen.

Tuin:
De parkachtige tuin is keurig aangelegd, volledig omheind en voorzien van gazon, borders, volwassen bomen, moestuin, buitenverlichting, parkeerplaatsen voor meerdere auto’s, houten tuinhuisje en bij de woning is een groot terras aanwezig met elektrisch bedienbaar zonnescherm. Aan de voorzijde is een elektrisch bedienbaar hekwerk.

Extra grond nodig?
De buurman #265 biedt recht achter het perceel van #263 een 1.897m² te koop aan. Ideaal voor het houden van bijvoorbeeld paarden aan huis of ander vee of kleine dieren.

Details
De woning is deels voorzien van rolluiken.

1.907 m2 3 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview