Verkocht € 485.000,- k.k. -

Breda – Oude Rijsbergsebaan 47-1

Een uniek object met uitstraling!

Deze zeer bijzondere en karakteristieke Vlaamse schuur wordt u aangeboden met circa 3.100m² grond. De nieuwe eigenaar kan er, met flink wat liefde, creativiteit en een behoorlijke investering, een fijn, modern en sfeervolle woning van maken op een prachtige woonlocatie met zicht op het omliggende landschap en met eigen oprit vanuit de Boterstafweg.

Er is een initiatief plan ingediend bij de gemeente Breda. Het is aan de koper om na goedkeuring hiervan een omgevingsvergunning aan te vragen.

De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 296m² met een inhoud van circa 1.350m³ gerelateerd aan bijgevoegde ontwerpen gemaakt door architect Marc Benerink uit Breda.

Er mag nog een bakhuisje geplaatst worden bij de vijver, uiteraard met ontheffing.

Dit alles gelegen op één van de meest fraaie locaties van Breda-Zuid aan de rand van stadsdeel Effen met in de directe omgeving het Mastbos, de Krabbenbossen en natuurgebied de Rith alsmede het gezellige Ginnekenmarktje of het Haagse Marktje. Het historische en gezellige stadscentrum van Breda is binnen 7 autominuten bereikbaar. Hier vindt u o.a. vele winkels, horecagelegenheden en het NS-station. Een basisschool is op loopafstand.

Op korte afstand (en zonder hinder ervan) zijn de verbindingswegen gelegen naar Antwerpen, Rotterdam en
Utrecht. Deze steden zijn in 30 tot 45 minuten bereikbaar.

Architect Marc Benerink heeft bijgaande ontwerpen gemaakt om een beeld te schetsen wat men van zo’n fraaie Vlaamse schuur anno 2019 kan realiseren.

Aangezien de Vlaamse schuur ouder is dan 150 jaar zal in de koopovereenkomst de algemene ouderdomsclausule worden opgenomen.

Het transport van dit object dient plaats te vinden bij E&L Notarissen te Etten-Leur.

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview