Verkocht € 430.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Padakker 67

Vanuit de woon- en ouderslaapkamer heb je een fantastisch uitzicht over natuurgebied ‘de Burgst’ in deze royale helft van een 2-onder-1 kapwoning met eigen oprit en carport. De privacy biedende zonnige achtertuin biedt rust en ruimte en heeft een houten berging. Dit alles aan de rand van woonwijk ‘Gageldonk’ in stadsdeel ‘Haagse Beemden’ in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer.

Indeling
Begane grond:
Overdekte zijentree.
Hal met keramische tegelvloer, trapopgang naar de verdieping, toiletruimte met fonteintje, meterkast en toegang tot de woonkamer.
Woonkamer met uitzicht over beschutte voortuin en vrij uitzicht aan de achterzijde over natuurgebied ‘de Burgst’. In de woonkamer is de keramische tegelvloer doorgetrokken, is er een loopdeur naar het terras, toegang tot een royale trapkast met opstelling van de stadsverwarming en middels een schuifdeur is de keuken bereikbaar.
In de keuken is ook grotendeels de keramische tegelvloer doorgetrokken, loopdeur naar de achtertuin, aansluitpunt ten behoeve van de wasmachine en toegang tot de berging.
De L-vormige keukeninrichting is onder andere voorzien van een kunststof aanrechtblad met roestvrijstalen spoelbak en een kraan met 2 verschillende standen, vaatwasmachine, 4-pits keramische kookplaat met daarboven een geïntegreerde afzuiging, hete luchtoven en volop kastruimte.
De berging/bijkeuken heeft een kantel- en loopdeur naar de carport.
In het verleden bestonden de keuken en berging uit een royale garage.
Over de gehele breedte van de woonkamer achter zijn volledig elektrisch hardhouten rolluiken aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de 2e verdieping.
Badkamer aan de voorzijde met tegelvloer, ligbad met douchescherm, wastafel met ombouw, toilet en aansluitpunt ten behoeve van de wasmachine.
Slaapkamer aan de voorzijde.
Royale slaapkamer aan de achterzijde met fraai uitzicht over het eerder genoemde natuurgebied. Deze slaapkamer heeft in het verleden dienst gedaan als 2 slaapkamers. Op eenvoudige wijze is dit weer terug te brengen.
Deze verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

Tweede verdieping:
Kleine overloop met vaste kasten, zijgevelraam en toegang tot de zolderslaapkamer.
Zolderslaapkamer met Velux dakraam aan de achterzijde en bergruimte onder de knieschotten.
Deze verdieping is voorzien van vloerbedekking.

De verdiepingsvloeren zijn allen van beton.

Tuin:
De voortuin is keurig onderhouden en ingericht met vaste beplanting. Naast de woning ligt een oprit voor 2 auto’s en heeft een carport met lichtkoepel.
De achtertuin is grotendeels bestraat, voorzien van borders met vaste beplanting, houten berging en aan de achterzijde kijkt men vrij uit en ziet men de koeien grazen.

Algemeen:
De woning is gelegen nabij een buurtwinkelcentrum en op enkele autominuten is een groot winkelcentrum “Heksenwiel” met gevarieerde winkelstand aanwezig. Tevens zijn in de wijk veel sport- en recreatievoorzieningen aanwezig als tennisbanen, voetbalclubs en vele andere verenigingen. Eveneens zijn er diverse scholen op allerlei niveaus aanwezig. Ten noorden van de Haagse Beemden bevindt zich het Haagse Beemden Bos met fraaie fiets en wandelroutes en recreatieplas “De Asterdplas”. Nabij de woning bevindt zich het landgoed de Burgst. Deze “groene long” in het centrum van de Haagse Beemden heeft een beschermde status gekregen. Binnen 10 minuten staat men in het centrum van Breda en het station Prinsenbeek/Breda. Goede uitvalswegen richting alle delen van Nederland en België.

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

264 m2 3 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview