Verkocht € 485.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Padakker 79

Wonen aan een woonerf met de achtertuin grenzend aan het prachtige natuurgebied van landgoed de Burghst in de Haagse Beemden? Dat kan in deze fraaie, vrijstaande woning met oprit, 3 slaapkamers (voorheen 4), moderne badkamer en heerlijke lichte woonkeuken. De royale zolderverdieping biedt de mogelijkheid om deze opnieuw in te richten.

Indeling
Begane grond:
Zijentree.
Hal met eiken houtenvloer, meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer.
Toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
De lichte woonkamer met vrij uitzicht aan de achterzijde is voorzien van een eiken houtenvloer, hout gestookte openhaard, trapkast met opstelling van de stadsverwarming, loopdeur naar het terras en doorloop naar de royale woonkeuken.
De woonkeuken met eiken houtenvloer, Velux dakraam en schuifpui naar het terras. Aan de voorzijde bevindt zich de U-vormige keukenopstelling onder andere voorzien van een hardstenen aanrechtblad, 1,5 roestvrijstalen spoelbak, vaatwasmachine, oven, koelkast met vriesgedeelte, 4-pits keramische kookplaat met daarboven een roestvrijstalen afzuigschouw, magnetron en volop kastruimte.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot een 2-tal slaapkamers, trapopgang en badkamer.
Moderne badkamer aan de voorzijde voorzien van een plavuizenvloer met elektrische vloerverwarming, douchecabine met thermostaatkraan, wastafel, wandcloset, design radiator en aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en droger.
Slaapkamer aan de voorzijde.
Slaapkamer aan de achterzijde. Voorheen bestond deze royale slaapkamer uit 2 slaapkamers. Op eenvoudige wijze is dit weer terug te brengen in de originele staat.
Deze verdiepingsvloer is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Tweede verdieping:
Kleine overloop met zijgevelraam en toegang tot de zolderslaapkamer.
Deze kamer heeft een dakkapel aan de voor- en achterzijde en een wastafel in meubel. Voor deze zolderslaapkamer geldt ook dat er 2 kamers gerealiseerd kunnen worden.
Deze verdiepingsvloer is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
De voor- en achtertuin zijn keurig aangelegd. Aan de zijkant van de woning is een oprit voor 1 auto en aan de andere zijkant bevindt zich een aangebouwde stenen berging met een loopdeur zowel aan de straatzijde als aan de achterzijde. De achtertuin is deels bestraat, er ligt een gazon, vijver en is er nog een kleine houten berging. Aan de achterzijde kijkt men vrij uit over weiland, bossen en ziet men de koeien grazen. Dit weiland behoort tot de Burghst en mag men niet belopen.

Locatie:
Dit alles aan de rand van woonwijk ‘Gageldonk’ in stadsdeel ‘Haagse Beemden’ in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. De woning is gelegen nabij buurtwinkelcentrum en op enkele autominuten is een groot en gevarieerd winkelcentrum ‘Heksenwiel’ met gevarieerde winkelstand aanwezig. Tevens zijn in de wijk veel sport- en
recreatievoorzieningen aanwezig zoals tennisbanen, voetbalclubs en vele andere verenigingen. Eveneens zijn er diverse scholen aanwezig. Ten noorden van de Haagse Beemden bevindt zich het Haagse Beemden Bos
met fraaie fiets en wandelroutes en recreatieplas “De Asterdplas”. Nabij de woning bevindt zich het landgoed de
Burgst. Deze “groene long” in het centrum van de Haagse Beemden heeft een beschermde status gekregen.
Binnen 10 minuten staat men in het centrum van Breda en het station Prinsenbeek/Breda. Goede uitvalswegen richting alle delen van Nederland en België.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

330 m2 3 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview