Verkocht € 349.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Polderstraat 40

Heerlijk lichte en compleet gerenoveerde jaren 30 middenwoning in de zeer geliefde en hippe wijk Belcrum met een op het zuidoosten gelegen achtertuin. Deze instapklare woning is gelegen nabij het NS station met voornamelijk vooroorlogse woningen en is erg in trek bij jonge gezinnen!

Begane grond:
Entree.
De hal is voorzien van een laminaatvloer, meterkast en geeft toegang tot de woonkamer.
De lichte en sfeervolle woonkamer staat in half open verbinding met de woonkeuken en is voorzien van een fraaie laminaatvloer, vaste kelderkast en is er een afgesloten opgang naar de 1e verdieping.
De woonkeuken heeft een plavuizenvloer met vloerverwarming, een lichtkoepel en staat in open verbinding met een tussenhal waar zich de toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de loopdeur naar de achtertuin bevindt.
De moderne keukeninrichting is voorzien van een kunststof aanrechtblad, 5-pits gaskookplaat, roestvrijstalen afzuigschouw, vaatwasmachine, roestvrijstalen spoelbak en volop kastruimte. Aan de andere zijde is ook een keukenblok geplaatst. Hierin bevinden zich een magnetron en oven.
Moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

Eerste verdieping:
Overloop met laminaatvloer, trapopgang naar de zolderverdieping en toegang tot een 2-tal slaapkamers en een badkamer.
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met laminaatvloer.
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde met laminaatvloer en dakkapel.
Moderne badkamer gelegen aan de achterzijde met plavuizenvloer, royale wastafel met 2 kranen, design radiator, ligbad met thermostaatkraan, Sanibroyeur toilet, royale inloopdouche met regen- en handdouche alsmede massagejets en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping:
Royale zolderslaapkamer met brede dakkapel aan de achterzijde, opstelling van de c.v.-ketel en aansluitpunt ten behoeve van de wasmachine.

Tuin:
De op het zuidoosten gelegen achtertuin is bestraat, heeft een achterom en een stenen berging met elektra.

Locatie:
Deze jaren 30 woning is gelegen in de zeer geliefde en hippe woonwijk Belcrum met om de hoek het vernieuwde NS-station. De wijk staat bekend om haar kindvriendelijke speelomgevingen, diverse restaurants en dynamiek. Het historische en bruisende stadscentrum is op loopafstand bereikbaar. In de afgelopen jaren is de wijk Belcrum sterk verbeterd en uitgegroeid tot een gewilde woonwijk. In de komende jaren staan er nog tal van verbeteringen c.q. vernieuwingen in de wijk. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij het stadskantoor van Breda. Meer informatie, zie
www.viabreda.nl.

Algemeen:
De gevels en het dak zijn na geïsoleerd en de vloer is voorzien van isolatie. De kozijnen van de dakkapellen zijn in 2020 nog geschilderd en de deuren in 2017. De overige kozijnen zijn van kunststof. In 2007 is de volledige elektrische installatie vernieuwd. Met andere woorden deze woning is instap klaar!

Voorschot gas en elektra circa € 111,00 per maand.
Voorschot water circa € 14,00 per maand.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

113 m2 3 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview