Verkocht € 700.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Prins Frederiklaan 30

Op toplocatie in Breda-Zuid in het hart van de gewilde en karakteristieke woonwijk ’t Ginneken, een zeer royaal, uitgebouwd half vrijstaand woonhuis in een breed opgezette laan met oprit voor meerdere voertuigen, vrijstaande garage met aangebouwde berging en een op het Oosten gesitueerde achtertuin. Deze charmante hoekwoning is 40 jaar lang met veel liefde en zorg bewoond door de familie en dat is ook zeker terug te zien. Het een kwestie van moderniseren. Daarnaast biedt de woning ook de mogelijkheid om uit te breiden.

LET OP: DE GENOEMDE VRAAGPRIJS BETREFT EEN VANAF-PRIJS. U BENT VRIJ OM EEN BOD UIT TE BRENGEN VANAF € 700.000,– K.K..

Indeling
Begane grond:
Overdekte zijentree.
Hal met originele tegelvloer en lambrizering, toegang tot kelder op stahoogte met vaste trap, trapopgang naar de verdieping, toiletruimte en toegang tot de woonkamer en keuken.
Toiletruimte met originele tegellambrizering en fonteintje.
De L-vormige woonkamer heeft een houten parketvloer, een erker aan de voorzijde en aan de achterzijde is middels schuifdeuren is de uitgebouwde serre bereikbaar. Deze serre is voorzien van twee daklichten, marmeren vloertegels, inbouwspots en een loopdeur naar de tuin.
De dichte keuken met loopdeur naar de tuin is voorzien van een zwartwit tegelvloer en de inrichting heeft een kunststof aanrechtblad, 2 roestvrijstalen spoelbakken, 4-pits gaskookplaat, geïntegreerde afzuiging, vaatwasmachine en oven.

Eerste verdieping:
Overloop met zijgevelramen, toiletruimte met originele tegelvloer- en lambrizering, trapopgang naar de 2e verdieping, toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer.
Slaapkamer aan de voorzijde.
Slaapkamer aan de voorzijde met erker, schouw en vaste kast.
De badkamer ligt tussen de slaapkamer van de voor- en achterzijde in en is voorzien van een granitovloer, ligbad en vaste wastafel.
Royale L-vormige slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot de eerder genoemde badkamer en een loopdeur naar het balkon. Vanuit de oorspronkelijke bouw was deze slaapkamer opgedeeld in 2 slaapkamers. Op eenvoudige wijze is dit weer te realiseren.
Deze verdiepingsvloer is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van het toilet en de badkamer.

Tweede verdieping:
Overloop met dakkapel aan de zijkant voorzien van glas-in-lood ramen, toegang tot een berging en 3 slaapkamers.
Kleine slaapkamer met dakraam.
Slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel, vaste wastafel en een kast.
Slaapkamer aan de achterzijde met brede dakkapel, vaste wastafel en vaste kast.
De berging is voorzien van een dakraam en opstelling van de boiler. Middels een losse trap is een vliering met vloeroppervlakte van circa 9.30m² bereikbaar echter met beperkte stahoogte.

Tuin:
De op het Westen gesitueerde voortuin is voorzien van een heg en gazon. Een oprit voor 2 auto’s ligt naast de woning voor de garage. De vrijstaande garage heeft openslaande houten deuren. Via de poort is de achtertuin bereikbaar.
De privacy biedende L-vormige achtertuin heeft een terras bij de woning, gazon, volwassen bomen, loopdeur naar de aangebouwde berging achter de garage. Hier is de opstelling van de c.v.-ketel geplaatst. De onder het perceel gelegen olietank is in 1990 gesaneerd volgens de destijds geldende voorschriften.

Ligging:
Deze royale half vrijstaande erkerwoning, type hoekwoning 4-onder-een-kapwoning is uitermate gunstig gesitueerd in het hart van de gewilde woonwijk ’t Ginneken in Breda-Zuid. Op loopafstand van het Mastbos, Ginnekenmarktje en diverse scholen, sportfaciliteiten en enkele autominuten bereikt men de uitvalswegen. Het bruisende stadscentrum en winkelcentra bevinden zich eveneens binnen handbereik.

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 80 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

291 m2 6 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview