Te koop € 765.000,- k.k. - herenhuis

Breda – Prins Hendrikstraat 159

In Breda Zuid, hartje van de gewilde woonwijk ’t Ginneken, bieden wij u aan dit prachtige, drie verdiepingen tellende en instapklare herenhuis met ca. 157m2 woonoppervlakte, living met open haard en eikenhoutenvloer, moderne volledig geoutilleerde semi- open keuken met kookeiland, 4 slaapkamers, 2 luxe badkamers, wasruimte en achtertuin voorzien van berging en achterom.

Dit sfeervolle, karakteristieke eindwoning bevindt zich in een onberispelijke staat van onderhoud, is op alle slaapkamers voorzien van airconditioning en beschikt over 10 zonnepanelen.

INSTAPKLAAR!

Begane grond:

Overdekte entree met prachtige glas in lood ramen.
Ontvangsthal met plavuizen vloer, fraaie trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de kelder, moderne toiletruimte met fonteintje en woonkamer.

Ruime sfeervolle living met eiken houten vloer, erker, strakke schouw, tv meubel, openslaande deuren naar de achtertuin en doorloop naar de keuken.

Semi- open keuken met plavuizen vloer en loopdeur naar de tuin. De keuken is uitgevoerd met een moderne inrichting voorzien van kookeiland.
De inbouwapparatuur betreft een combi magnetron, conventionele oven, Quooker, vaatwasser, koel- vries combinatie en afzuigschouw.

Eerste verdieping:

Overloop met uitstekende lichtinval en glas in lood raam, trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot 2 slaapkamers en badkamer.

Slaapkamer I aan de achterzijde met airco en vaste kast
(4.17 X 3.73)
Slaapkamer II aan de voorzijde met airco en twee vaste kasten
(4.17 X 3.73)
Luxe badkamer met ligbad, toilet en wastafelmeubel
(2.02 X 2.88)

Tweede verdieping:

Overloop vanwaar toegankelijk:

Slaapkamer III aan de achterzijde met airco, vaste kast en 2 deuren naar frans balkon.
(3.97 X 3.55)
Kantoor/ slaapkamer IV aan de voorzijde met airco, vaste kast.
(2.20 X 2.25 & 3.95 X 3.55)
Luxe badkamer met inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en vloerverwarming
(2.20 X 2.85)
Vaste kast met aansluiting t.b.v. wasapparatuur en opstelling cv unit.

Tuin:

Ruime achtertuin met berging en achterom (middels recht van overpad).
Afmeting circa11.5m x 6m en in 2019 volledig opnieuw aangelegd.

Algemeen:
– Betreft een eindwoning
– Dubbel glas met uitzondering van glas in lood
– Alarminstallatie
– Ramen en deuren voorzien van unilux horren
– Bouwjaar 1927
– CV: Nefit Topline AquaPower Plus HRC25/CW6 2017
– 10 Zonnepanelen (2019)
– Dakopbouw dateert uit 2005
– Airconditioning in iedere slaapkamer en kantoor (2019)
– Keuken 2014, vloer woonkamer 2019
– Toegang tot achterom middels recht van overpad

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 90 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Disclaimer verkoopbrochure
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

145 m2 4 2

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview