Te koop € 1.725.000,- k.k. - villa

Breda – Reeptiend 39

Locatie, locatie, locatie…….. dit is één van de allermooiste plekjes van Breda!
Aan de rand van het Ginneken, direct aan natuurgebied Markdal gelegen, met een onbeperkt blijvend uitzicht op de omringende natuur. Een oase van rust in de drukke stad Breda maar toch dicht bij scholen, winkels en sportvelden. De oorspronkelijke villa dateert uit 1972. De huidige bewoners hebben in 2005 de gehele villa volledig onder handen laten nemen met de beste architect, ambachtslui en materialen. Een jaar later was deze parel gereed: een ruim en zeer comfortabel familiehuis met verwarmd buiten zwembad en fijn tuinhuis.

De villa bereikt men middels een afgesloten elektrisch bedienbaar hekwerk en royale half ronde oprit welke geschikt is voor 5 à 6 voertuigen en een carport voor 2 voertuigen.
De benedenverdieping biedt een ruime entree, ontvangsthal met toiletruimte en garderobe. De royale living heeft een prachtige extra brede eikenhouten parketvloer, een convectie openhaard (zowel gas als hout) en aan de achterzijde openslaande tuindeuren naar de tuin. De keuken is voorzien van een plavuizenvloer, tuindeuren naar een prachtige veranda, een ontwerp van Niek Roos en heeft een U-vormige opstelling met granieten aanrechtbladen en is van alle luxe apparatuur voorzien zoals een ‘Boretti’ 4-pits gasfornuis met een frytop (grillplaat) en dubbele oven alsmede een vaatwasmachine, koffiemachine, combioven/magnetron, 3 roestvrijstalen spoelbakken, Quooker, en een Amerikaanse koelkast. Een keuken voor de echte kok onder ons.
Bijkeuken/laundry met was/droogunit.
Inpandig bereikbare dubbele garage met toiletruimte, cv-verwarmd en voorzien van een grindkorrelvloer alsmede een aparte ruimte voor de cv. Middels een afgesloten trapopgang naar de verdieping voor de multifunctionele ruimte welke momenteel in gebruik is als speel/bar/vergaderruimte/biljartruimte. Dit is een echte ‘man’s cave’.
Royale hobby/werkruimte met toegang tot de wijnkelder op stahoogte.
Bij de eerder genoemde ontvangsthal heeft men aan de linkerzijde toegang tot een kantoorkamer met eigen entree aan de zijkant, hal en toiletruimte. Zo kan men eenvoudig wonen met werken combineren.

De verdieping telt 3 royale slaapkamers en een gastenbadkamer met Whirlpool, een douchecabine met regen- en stortdouche en thermostaatkraan, 2 vaste wastafels in meubel en een ultraviolet sauna.
De masterbedroom heeft een balkon, een eigen, ruime badkamer met Whirlpool ligbad, 2 vaste wastafels in meubel, toilet, inloopdouche en eigen royale garderobekamer.

De zonnige, privacy biedende tuin heeft een weelde aan planten, struiken, hagen, bomen en is voorzien van een aantal terrassen, een heerlijk verwarmd zoutwater zwembad met jetstream en automatisch bedienbaar Solar lamellendek (2017), een geïsoleerd houten tuinhuis ideaal als relaxruimte, moestuin, poolhouse met douche en toilet. De tuin is geheel omheind door hekwerk, schuttingen en hagen. Momenteel wordt er gewerkt aan een jeu des boules baan. Door het ringleidingsysteem van de bronberegening worden de planten zowel in de tuin als op de terrassen automatisch van water voorzien. Een echt paradijs!

Wat u nog meer wilt weten over deze villa:
In de villa is aanwezig een gas, cv-combiketel (Nefit HR bouwjaar 2005) met een NIBE boiler van 210 liter.
De villa is voorzien van dubbele beglazing (solar HR++), dakisolatie, gevelisolatie en gedeeltelijke vloerisolatie. Energielabel A.
De verlichting wordt merendeel volgens het Domotica systeem van JUNG radiografisch op afstand bediend evenals de openhaard en de markiezen.
Alle slaapvertrekken zijn voorzien van airco’s.
De villa is voorzien van een up to date alarminstallatie.

De multifunctionele ruimte boven de garage is uitstekend geschikt voor een au pair, praktijkruimte etc..
In de technische ruimte bevindt zich de zwembadinstallatie met alle benodigde apparatuur zoals: cv-ketel, automatische bronwaterpomp, Auto Pool Pilot zout regelingssysteem, automatische vulsysteem etc.. De zeer energiezuinige warmtepomp (2015) staat naast de technische ruimte en zorgt voor de juiste temperatuur van het zwembadwater.
Op het dak van het Poolhouse en het tuinhuis alsmede op het garagedak aan de voorzijde zijn zonnepanelen geïnstalleerd.
Vorig jaar is het gehele huis opnieuw geschilderd en zijn de muren opnieuw behandeld.
De markiezen zijn vernieuwd en hebben een frisse groene kleur.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

2.029 m2 3 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview