Verkocht € 510.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Rozenlaan 14

Wat een stoere, instapklare, royale midden woning is dit, gesitueerd in een autoluw hofje in de Rozenlaan met een op het Westen gesitueerde, privacy biedende achtertuin, stenen berging, achterom en een parkeerplaats. Recent compleet gemoderniseerd waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige luxe bouwmaterialen.

De woning ligt in de zeer geliefde woonwijk ’t Ginneken met om de hoek basisscholen, winkelcentrum Valkeniersplein, het historische Ginnekenmarktje met haar winkels en cafe’s. Het bruisende stadscentrum van Breda, hippe Ginnekenweg en luxe Wilhelminastraat zijn op loopafstand bereikbaar.

LET OP: DIT BETREFT EEN VANAF-PRIJS.

Indeling
Begane grond:
Hal met royale trapkast, meterkast, toiletruimte met PVC-vloer, wandcloset, fonteintje, trapopgang en toegang tot de keuken.
De woonkamer met open keuken (totaal circa 40m²) is onderverdeeld in:
– L-vormige keukenopstelling aan de voorzijde onder andere voorzien van hardstenen aanrechtblad, roestvrijstalen spoelbak, vaatwasmachine op hoogte, combioven/magnetron, apothekerskast, 4-pits inductiekookplaat, roestvrijstalen afzuigkap en Amerikaanse koelkast van LG.
– tuingerichte, lichte woonkamer met convectorput voor de schuifpui naar het terras.
De begane grondvloer is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de toilet.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer aan de voorzijde.
Badkamer aan de voorzijde met PVC-vloer, wandcloset, inloopdouche met thermostaatkraan, hand- en stortdouche en wastafelmeubel met 2 kranen.
Slaapkamer aan de achterzijde met Velux dakraam.
Slaapkamer aan de achterzijde met Velux dakraam en vaste kast.
Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Tweede verdieping:
Vanuit de trapopgang betreedt je direct de zolderslaapkamer met een dakkapel aan de voor- en achterzijde en toegang tot de cv-/wasruimte met opstelling van de c.v.-ketel en aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger.

Tuin:
De stadstuin is op het Westen gelegen en is voorzien van een stenen berging en achterom.

Parkeerplaats:
De woning heeft een eigen parkeerplaats in het hofje voor de woningen.

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Niet zelfbewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Dit artikel zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.

118 m2 4 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview