Verkocht € 535.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Rozenlaan 94

Uniek en markant uitgebouwd, half vrijstaand woonhuis in de Rozenlaan te koop, in het hart van het zeer gewilde Ginneken (Breda-Zuid) met stadstuin op het zuiden, 3 slaapkamers, badkamer, royaal multifunctioneel souterrain en een bijkeuken/hobby/werkruimte.

Indeling
Begane grond:
De woning ligt hoger dan het straatniveau waardoor men vanuit de woonkamer over de Rozenlaan en Taxandrialaan kijkt.
Middels enkele treden bereikt men de overdekte entree.
Vestibule met wandlambrizering, tegelvloer en toegang tot centrale gang.
Centrale gang met wandlambrizering, tegelvloer, trapopgang, toiletruimte, toegang tot de woonkamer en woonkeuken.
Toiletruimte met tegelvloer en wandcloset.
De L-vormige woonkamer met opkamer is voorzien van een donker gekleurde houten vloer. Bij het zitgedeelte is een schouw met gaskachel en bij het eetgedeelte aan de voorzijde is een vaste kast (inclusief meterkast). Middels enkele traptreden is de opkamer bereikbaar. Deze opkamer heeft openslaande deuren naar een verhoging in de achtertuin en trap naar de woonkeuken. De opkamer is momenteel ingericht als televisiekamer.
De woonkeuken heeft nog de oude granitovloer en biedt toegang tot de kelder en een bijkeuken/hobby/werkruimte. De keukeninrichting is afgelopen februari aangebracht en voorzien van een kunststof aanrechtblad met roestvrijstalen spoelbak, vaatwasmachine, koelkast, oven, 5-pits gaskookplaat, roestvrijstalen afzuigschouw en volop kastruimte. Een vrijstaand blok dient als eetbar met extra opbergruimte.
De royale kelder is op stahoogte en voorzien van een tegelvloer.
De bijkeuken/hobby/werkruimte is voorzien van een tegelvloer met loopdeur naar de achtertuin.

Verdieping:
Overloop met dakraam, opstelling van de cv-ketel, laminaatvloer en toegang tot een badkamer, toiletruimte en een 3-tal slaapkamers.
Slaapkamer aan de voorzijde met laminaatvloer en vaste kast onder de schuine kap.
Moderne badkamer met tegelvloer, dakkapel, douchecabine met hand- en regendouche, wastafel in meubel, badmeubel en aansluiting ten behoeve van de wasmachine.
Toiletruimte met tegelvloer en wandcloset.
Slaapkamer gelegen aan de zijkant met laminaatvloer en dakkapel.
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde met laminaatvloer en dakkapel.

Tuin:
Aan de voorzijde is een keurig aangelegde tuin aanwezig.
Aan de achterzijde is een volop privacy biedende op het Zuiden gelegen tuin, volledig bestraat en voorzien van een houten verhoging bij de woning en een brede sfeervolle overkapping waar men heerlijk kan genieten uit de zon. Ook is er een achterom naar de Bloemstraat.

Locatie:
Deze half vrijstaande woning is gelegen in de zeer gewilde woonwijk Ginneken nabij het gezellige Ginnekenmarktje, het Mastbos en natuurgebied het Markdal. Winkelcentrum Valkeniersplein, basisscholen Laurentius en Dokter de Visser zijn op loopafstand. De uitvalswegen zijn met 5 autominuten bereikbaar. Het bruisende en historische stadscentrum is op 10 fietsminuten bereikbaar.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

In de koopovereenkomst zal het artikel van de niet zelfbewoningsclausule worden opgenomen.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview