Verkocht € 995.000,- k.k. - bungalow

Breda – Ruitersboslaan 15

Een comfortabele, vrijstaande bungalow met een royale privacy biedende op het zuidwesten gelegen tuin, dubbele garage met daarvoor een oprit op een perceel van maar liefst 1.518m². In de bungalow geniet men volop van de uitstekende lichtinval, 4 slaapkamers en 2 badkamers. De bungalow biedt nog volop mogelijkheden zoals een opbouw.

Indeling

Begane grond:

Entree.

Royale ontvangsthal (circa 35m²) met lichte tegelvloer, garderobehoek, meterkast, moderne toiletruimte met hang closet en fonteintje. Voorts een schuifpui naar de tuin, doorloop naar de woonkeuken en toegang tot een 3-tal slaapkamers, bijkeuken en woonkamer.

Royale, lichte L-vormige woonkamer (circa 4.69 x 8.50m en 4.94 x 4.52m) totaal circa 62m²
met gashaard middenin de kamer als afscheiding en een schuifpui naar de tuin. Via de woonkamer loopt men de semi-open woonkeuken in.

De moderne, tuingerichte woonkeuken (circa 4.94 x 3.98m) met spoel- en kookeiland is van alle gemakken voorzien waaronder een vaatwasmachine, 1½ roestvrijstalen spoelbak, 6-pits gaskookplaat waaronder een wokbrander, roestvrijstalen afzuigkap, oven en koelkast. Smaakvol uitgevoerd in hoogglans wit met een licht hardstenen werkblad. Naast de schuifpui naar de tuin heeft de keuken ook een doorgang en doorkijkje naar de ontvangsthal. De vloer is voorzien van een lichte tegel.

Slaapkamer (circa 3.51 x 3.22m) met eigen badkamer:

– moderne badkamer (circa 3.51 x 1.30m) met lichte tegelvloer, hang closet, vaste wastafel, royale douche met thermostaatkraan en glazen deur.

Slaapkamer (circa 3.66 x 2.67m).

Bijkeuken (circa 3.37 x 2.28m) met lichte tegelvloer, daglichtspot, keukenblok met roestvrijstalen spoelbak, aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur en opstelling van de boiler.

Slaapkamer (circa 4.73/3.99 x 4.25m) met schuifpui naar de tuin, 2 schuifdeuren naar de achtergelegen slaapkamer en toegang tot een portaal.

Portaal (circa 4.40 x 1.99/1.52m) met lichte tegelvloer, daglichtspot, meterkast, opstelling van de solar grid connected inverter t.b.v. de zonnepanelen en toegang tot een toiletruimte.

Moderne toiletruimte (circa 1.00 x 2.00m) met hang closet en toegang tot badkamer.

Slaapkamer (circa 4.30 x 4.25m) met schuifpui naar de tuin en toegang tot de badkamer.

Moderne badkamer (circa 5.91 x 2.00m) met lichte tegelvloer, daglichtspot, 2 vaste wastafels in meubel, ligbad met thermostaatkraan, design radiator, inloopdouche met ‘zitje’, thermostaatkraan en glazen deur. Vanuit deze badkamer heeft men toegang tot de eerder genoemde toiletruimte.

Tuin:
De tuin is rondom de bungalow gelegen en is keurig verzorgd. Met name voorzien van volwassen bomenstand en gazon. De privacy biedende op het zuidwesten gesitueerde achtertuin heeft een terras van grote grijze tegels bij de woonkamer- en keuken en voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Bij de slaapkamer is ook een terras met een kleine dakoverkapping. Vanuit de tuin is de garage bereikbaar. Middels een afsluitbare poort is de voorzijde bereikbaar.

Garage:
De dubbele garage met aparte hobby/werkruimte (circa 5.50/4.73 x 7.76m) is cv-verwarmd heeft een betonvloer, elektra, een uitstortgootsteen en 2 loopdeuren alsmede 2 elektrisch bedienbare garageroldeuren. Voor de garage is een oprit voor 2 auto’s.

Algemeen

Wat een heerlijke bungalow is dit op een markante woonplek. De bungalow is gelegen aan het begin van de fijne villawijk Ruitersbos met het Mastbos aan het einde van de laan alsmede het gezellige Ginnekenmarktje. Tevens centraal gelegen van het bruisende stadscentrum, winkelcentra, scholen en uitvalswegen.

Deze bungalow is in 2008 compleet gemoderniseerd voorzien van vloerverwarming en recent nog aan de buitenzijde wit geschilderd. De bungalow biedt nog volop mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een opbouw. Het huis is optimaal geïsoleerd. Onder de vloer is een dikke laag isolatieschuim aangebracht, de muren zijn geïsoleerd net als het dak en overal zit HR++ dubbel glas. Daarbij zijn er de zonnepanelen waardoor het totale elektriciteitsverbruik nagenoeg nul is.

Aangezien de woning ouder is dan 45 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

1.518 m2 4 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview