Te koop € 1.125.000,- k.k. - villa

Breda – Ruitersboslaan 46

Op een toplocatie in Breda – zuid in de villawijk Ruitersbos en op loopafstand van het mastbos bieden wij u aan deze traditioneel gebouwde vrijstaande villa met 3 slaapkamers, inpandige garage, oprit voor meerdere voertuigen en riante privacy biedende, geheel omheinde tuin.
Het object is goed onderhouden, echter met een moderniseringsronde dient rekening te worden gehouden. Graag wijzen wij u op het scala aan uit- en verbouwmogelijkheden.

Indeling:

Begane grond:
Ruime ontvangsthal met toilet, meterkast, garderobenis,
trapopgang en toegang tot de woonkeuken en riante L- vormige living met erker, open haard en openslaande deuren naar de tuin.
Vanuit de woonkeuken verkrijgt u via de bijkeuken (met wasmachine aansluiting) toegang tot de inpandige garage met vide.

Eerste verdieping:
Overloop
Slaapkamer voorzijde voorzien van openslaande deur naar L- vormig balkon
Slaapkamer voorzijde
Slaapkamer achterzijde
Badkamer voorzien van douche, ligbad, vaste wastafel, toilet, vaste kast.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikbaar een royale zolderetage met dakkapel, op eenvoudige wijze is hier een extra slaapkamer te realiseren.

Tuin:
Volop privacy biedende geheel omheinde achtertuin.

Ligging:
Het object is gesitueerd in de prachtige villawijk ‘Ruitersbos’ in Breda-Zuid op loopafstand van het Mastbos, diverse scholen, sportfaciliteiten en het Ginnekenmarktje. Het bruisende stadshart en in- en uitvalswegen bevinden zich eveneens binnen handbereik

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Disclaimer verkoopbrochure
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Niet zelfbewoningsclausule
De niet- zelfbewoningsclausule zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 43 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

715 m2 3

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview