Verkocht € 329.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Schaffelaarstraat 118

In de gewilde, kindvriendelijke en rustige woonwijk ‘Ypelaar’ op steenworpafstand van winkelcentrum “De Burcht” gelegen, een uitgebouwde hoekwoning met multifunctionele ruimte op de begane grond, een achtertuin met overkapping en stenen berging met achterom. Een aangebouwde stenen garage is om de hoek gesitueerd. De woning is op korte termijn beschikbaar!

Indeling
Begane grond:
Entree.
Hal (circa 1.99 x 3.94m) met laminaatvloer, toegang tot kantoor/speelkamer, trapopgang naar de 1e verdieping, trapkast, toiletruimte met tegelvloer, hang closet en fonteintje en woonkamer met open keuken.
Woonkamer (circa 3.66/3.15 x 9.75m) totaal circa 32m² met schouw met houtkachel en een schuifpui naar de achtertuin.
Open keuken (circa 1.99 x 2.93m) met vinyl, eetbar en toegang tot de bijkeuken. De keukeninrichting is onder andere voorzien van een kunststof aanrechtblad met een roestvrijstalen spoelbak, 5-pits gaskookplaat, roestvrijstalen afzuigkap en roestvrijstalen oven.
Bijkeuken (circa 2.40 x2.01m) met vinyl, loopdeur naar achtertuin, uitstortgootsteen, aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur en opstelling van de geiser.
Kantoor/speelkamer (circa 5.72 x 2.94m) gelegen aan de voorzijde.

Eerste verdieping:
Overloop (circa 2.01 x 2.82m) met laminaatvloer, toiletruimte, trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot een 3-tal slaapkamers en een badkamer.
Slaapkamer (circa 3.66 x 3.31m) gelegen aan de voorzijde met vaste wastafel.
Badkamer (circa 2.01 x 1.37m) gelegen aan de voorzijde met tegelvloer, vaste wastafel in meubel en inloopdouche.
Slaapkamer (circa 3.66 x 4.04m) gelegen aan de achterzijde.
Slaapkamer (circa 2.01 x 2.93m) gelegen aan de achterzijde.

Tweede verdieping:
Voorzolder met Velux dakraam, bergruimte achter de knieschotten, opstelling van de cv-unit, zonnepaneelsysteem en toegang tot de zolderslaapkamer.
Zolderslaapkamer (circa 3.67 x 6.54m) met Velux dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

Garage (Middachtenstraat 123):
Om de hoek van de woning is de garage gesitueerd. De garage (circa 2.90 x 5.74m) heeft een kanteldeur en middels een losse trap toegang tot de vliering (circa 2.97 x 1.38m). Deze vliering bevindt zich boven de genoemde kantoor/speelkamer.

Tuin:
De voor- en zijtuin is keurig onderhouden is grotendeels bestraat met tegels, steentjes en enkele groenblijvende struiken.
De achtertuin (circa 12.00 x 5.65m) gelegen op het zuidwesten is grotendeels bestraat, heeft een stenen berging (circa 2.89 x 2.00m) met elektra en een overkapping welke voorzien is van een rolluik naar de achteruitgang.

Algemeen
Deze hoekwoning is rustig gesitueerd in de woonwijk Ypelaar op loopafstand winkelcentrum de Burcht. Uitvalswegen, sportfaciliteiten en scholen zijn op korte afstand bereikbaar. Deze woning is goed onderhouden echter is een moderniseringsronde weer gewenst. Aan de achterzijde bevinden op de begane grond en 1e verdieping rolluiken.
Op de 2e verdieping zijn asbesthoudende materialen aanwezig te weten bij de cv-ketel.
Aangezien de woning ouder is dan 50 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

286 m2 4 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview