Verkocht € 1.350.000,- k.k. - villa

Breda – Schubertlaan 22

Fantastisch licht, ruim en speels ingedeelde vrijstaande villa met een woonoppervlakte van maar liefst 283m² met inpandige garage/berging en een werkkamer op de begane grond. De rondom gelegen tuin is voorzien van diverse terrassen waarvan het loungegedeelte is gesitueerd op het Zuiden. De villa is gelegen in Breda-Zuid in de groene villawijk Ruitersbos met het Mastbos op loopafstand.

Indeling:
Begane grond:

Overdekte entree, hal met Essen houtenvloer, meterkast, zeer royale toiletruimte, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer.

Toiletruimte met wandcloset, hardstenen fonteintje en mechanische ventilatie.

De U-vormige woonkamer is voorzien van een Essen houtenvloer en is onder verdeeld in een zit-/televisiegedeelte met schuifpui, een leesgedeelte bij de gashaard en 2e schuifpui. De eetkamer is bij de woonkeuken gesitueerd en staat hiermee in verbinding.

De woonkeuken heeft een lichtkoepel, een granito tegelvloer, openslaande deuren naar de achtertuin en is er toegang tot de bijkeuken. De keukeninrichting is voorzien van een spoeleiland met eetbar, close-in boiler, elektrapunten in het houten aanrechtblad, roestvrijstalen 1,5 spoelbak en vaatwasmachine. Tegen de wand is een lage kastenwand geplaatst met daarin verwerkt een ‘Boretti’ roestvrijstalen 6-pits gasfornuis met extra brede oven met daarboven een roestvrijstalen afzuigkap. Aan de andere zijde is een hoge kastenwand met een Siemens combioven/magnetron, koffiemachine en volop kastruimte.

Bijkeuken met tegelvloer, keukenblok, 1,5 roestvrijstalen spoelbak en houten aanrechtblad, kast met tegelvloer en aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de werkkamer.

Werkkamer met betonvloer voorzien van vloerverwarming, toegang tot de garage/berging en loopdeur naar de achtertuin. Voorheen behoorde deze ruimte tot de garage.

Garage/berging met tegelvloer, openslaande houten garagedeuren, kastenwand en toegang tot de cv-ruimte. In de cv-ruimte bevindt zich de opstelling van de cv-ketel, boiler, waterontharder en omvormer van de zonnepanelen.

Verdieping:

Overloop met Tarkett parketvloer, lichtkoepel en een kleine lichtstraat zorgen voor veel natuurlijk licht, vaste boekenkasten en toegang tot een 4-tal slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer aan de zijkant met doorloop naar de andere slaapkamer welke nu in gebruik is als fitness kamer. Deze slaapkamers worden gescheiden door een zeer royale inloopkast. De badkamer is bereikbaar middels een schuifdeur in de slaapkamer en heeft een moderne inrichting waaronder een tegelvloer voorzien van elektrische vloerverwarming, wandcloset, royale inloopdouche met glazen deur en spatscherm in melkglas, zijgevelraam, 2 porseleinen wasbakken op een houtenblad met daaronder lades en een design radiator.

Slaapkamer aan de voorzijde met 3 vaste kasten.

Slaapkamer aan de voorzijde.

Moderne badkamer met tegelvloer voorzien van elektrische vloerverwarming, douchecabine met thermostaatkraan, mechanische ventilatie, ligbad met thermostaatkraan, 2 porseleinen wastafels op meubel en wandcloset.

Slaapkamer aan de achterzijde.

Tuin:

De omliggende tuin is fraai ingericht en voorzien van een beregeningsinstallatie, recent gebouwde houten berging, gazon, zonneterras op houten vlonders, buitenverlichting en een eet- en loungegedeelte met terras op het Zuiden en watersproeiers bevindt zich bij de woonkamer.

Aan de voorzijde bevindt zich een royale oprit voor meerdere voertuigen, een carport en doorloop naar de tuin.

Algemene informatie:
Op een zeer bijzondere kavel van 818m² staat deze vrijstaande bungalow met een fraai aangelegde tuin. Deze zeer lichte woning is in 1969 gebouwd en huidige bewoners hebben van de uitgebreide uit- en opbouwmogelijkheden optimaal gebruik gemaakt. Hierdoor zijn er 2 extra slaapkamers en een badkamer op de garage gebouwd en zijn de balkons bij de andere 2 slaapkamers bij de woning betrokken.
Ondanks de zeer groene woonomgeving is de villa gelegen nabij de winkels van het bruisende en historische binnenstad van Breda en de familiebuurt het Ginneken met diverse restaurants en cafés, basis-, middelbaar en hoger onderwijs, NS-Station, sportfaciliteiten en uitvalswegen. Maar ook het Mastbos ligt letterlijk om de hoek. Kortom een villa op een prachtige locatie!

Zie voor de indeling en de afmetingen de plattegronden.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

818 m2 4

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview