Verkocht € 1.150.000,- k.k. - penthouse

Breda – Snellenshof 70

Exclusief royaal penthouse met een woonoppervlakte van circa 258m², gelegen op de 10e met een kamer op de 11e verdieping waardoor er aan alle kanten een fantastisch uitzicht is over de stad Breda en haar omgeving. Het penthouse is van alle gemakken voorzien, beschikt over een royale loggia gesitueerd op het zuiden, heeft 3 slaapkamers, een hobby-/werkkamer, 2 badkamers en 2 parkeerplaatsen in de onder gelegen garage. Een 3e parkeerplaats is optioneel te koop.

De komende jaren zijn er grote veranderingen door de komst van “De Nieuwe Mark”, in de directe leefomgeving van dit penthouse. Een zeer goede indruk van wat komen gaat is te vinden op youtube.com, in de vorm van fraaie animatiefilmpjes!

Indeling 10e verdieping:
Met een eigen sleutel kan de liftinstallatie worden bediend. Deze lift brengt u naar de hal met toegang tot de entree van de centrale hal in het penthouse.
Centrale hal met video/intercominstallatie, royale kast met opstelling van de c.v.-ketel en het warmte terugwin systeem, toegang tot slaapkamer I, de woonkamer en gang.
De riante woonkamer is sfeervol afgewerkt en voorzien van een airco unit, 2 maal openslaande deuren naar de loggia en doorloop naar de halfopen woonkeuken.
De woonkeuken is ruim te noemen en is voorzien van een plavuizenvloer. U treft hier aan de L-vormige keukeninrichting met granieten aanrechtbladen, 1,5 roestvrijstalen spoelbak, 5-pits inductie kookplaat, roestvrijstalen afzuigschouw, 2 koelkasten, 2 combioven/magnetrons, vaatwasmachine en een apothekerskast. Een vrijstaand ladeblok met granieten aanrechtblad is voorzien van een zogenaamde eetbar.
De hal en woonkamer zijn voorzien van een eiken houten vloer.

De op het zuiden gelegen loggia is voorzien van een plavuizenvloer, recent aangebrachte elektrische screens en glazen vouwwanden. Door deze wanden is het balkon tijdens koudere dagen bij de het penthouse te betrekken.

Slaapkamer I met airco unit, vaste kastenwand en doorloop naar de badkamer.

Badkamer met plavuizenvloer, wandcloset, 2 wastafels in meubel en inloopdouche met massagedouchekop.

Vanuit de eerder genoemde hal is een gang bereikbaar. Hierin is een garderobekast verwerkt, de meterkast, toiletruimte met hoekfonteintje, wasruimte met verhoogde opstelling van de wasmachine en droger. Voorts is er toegang tot 2 slaapkamers.

Slaapkamer II met vaste kastenwand en doorloop naar eigen badkamer. De badkamer is voorzien van een plavuizenvloer, wandcloset, 2 wastafels in meubel, stoomdouchecabine met massageknoppen, design radiator, 2 bad meubels en middels een opstap is het bubbelbad met thermostaatkraan bereikbaar.

Slaapkamer III met draai/kiep raamdeur voor Frans balkon en afgesloten trapopgang naar de 11e verdieping en geeft toegang tot de trapkast.

Indeling 11e verdieping

Hobby-/werkkamer:
Er is volop ruimte om uw hobby’s en/of werk uit te oefenen. De huidige opdrachtgever heeft er een echte knutselruimte van gemaakt voorzien van entresol, 3 vaste lage kasten met kunststof werkbladen, roestvrijstalen spoelbak met warm en koud water en toegangsdeur naar het dak. Deze loopdeur is voorzien van een hand bedienbaar rolluik. Uiteraard is deze heerlijk lichte kamer ook te gebruiken als extra slaapkamer.

Parkeren:
In de ondergelegen garage (bereikbaar via Q parking in de Jan van Polanenkade) zijn 2 parkeerplaatsen die bij het penthouse horen. Een derde garageplaats ligt naast de twee bijhorende plaatsen en wordt optioneel te koop aangeboden.

Berging:
Onder het appartementencomplex bevindt zich een ruime berging van circa 7.50m².

Algemeen:
Rondom het penthouse bevinden zich naar binnenslaande deuren voor een Frans balkon, zodat er altijd voldoende frisse lucht binnenkomt en je voor het Frans balkon kunt zitten met de deuren open om te genieten van de zon en uiteraard het uitzicht. Alle ruimtes zijn voorzien van een centraal stofzuigsysteem.

Locatie:
Het penthouse is gelegen op een toplocatie in de bruisende en historische binnenstad. Door de centrale ligging in het centrum van Breda zijn alle voorzieningen, zoals theater, horeca, winkelcentrum, bibliotheek, openbaar vervoer en vele faciliteiten op loop-/fietsafstand te bereiken. Met genoeg water om u heen is er reden genoeg om lekker te gaan varen, u kunt een terrasje pakken of genieten van de mooie architectuur in het oude centrum. Er zijn genoeg keuzes aan eetgelegenheden in de buurt. Op 200m is er een Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen. Met het station op loopafstand zijn alle openbaar vervoersmogelijkheden beschikbaar en bent u binnen 50 minuten op Schiphol Airport! Met de auto bent zo op de snelwegen naar Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Antwerpen.

Vereniging van Eigenaren
Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Daarom is het belangrijk om te weten dat de Vereniging gezond is. De servicekosten voor dit appartement bedragen thans circa
€ 333,10 per maand. Hierin zijn onder andere begrepen: de glazenwasser voor de buitenzijde, schoonmaak gezamenlijke ruimten, reservering groot onderhoud, gezamenlijk onderhoud van gebouw, beheer en opstal- en glasverzekering.

De 2 parkeerplaatsen zijn eigendom van verkoper maar staan in de garage bij Qpark. De zogenaamde bijdrage voor het onderhoud, verlichting, slagboom, schoonmaak etc. bedragen per jaar per parkeerplaats € 304,56. Deze kosten zitten niet verwerkt in de maandelijkse servicekosten van het appartement.

Gas en elektra: ca. € 272,- per maand
Gebaseerd op een 2-persoonshuishouding.
Aan bovengenoemde opgaven kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien de vermelde kosten variabel zijn en/of periodiek gewijzigd kunnen worden.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

257 m2 3 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview