Verkocht € 450.000,- k.k. - portiekflat

Breda – Ulvenhoutselaan 17B 7

Heerlijk licht 3-kamer appartement met 2 balkons, berging op de bovenste verdieping en een garagebox op de begane grond. Een gezamenlijke wijnkelder bevindt zich in de ondergelegen kelder. Dit appartement is uitstekend gelegen in het zeer geliefde Ginneken tegenover een Valkrustpark met rivier de Mark en het achtergelegen Markdal.
Het gezellige en historische Ginnekenmarktje met haar cafés, restaurantjes en boetieks alsmede winkelcentrum Valkeniersplein en de uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar.

Indeling
Begane grond:
Via een oprijlaan zijn de parkeerplaatsen, garageboxen en de ingang van het complex bereikbaar.
Entree met automatisch bedienbare deur.
Hal met bellentableau, brievenbussen en afgesloten toegangsdeur naar de centrale hal.
Centrale hal met liftinstallatie, trappenhuis naar verdiepingen en de kelder.
In de gezamenlijke wijnkelder heeft ieder appartement een eigen gedeelte voor zijn of haar wijn.

Indeling
Eerste verdieping:
Entree.
Royale ontvangsthal met moderne toiletruimte, berging en toegang tot een slaapkamer, keuken en woonkamer.
Moderne toiletruimte met plavuizenvloer, wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.
Berging met plavuizenvloer, opstelling van de gas, cv-ketel, 2 vaste hangkastjes en aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en droger.
De lichte woonkamer met prachtig uitzicht over het groen zowel ’s winters als ’s zomers, heeft een zijgevelraam en bij de zithoek een sfeervolle hout gestookte open haard partij en een loopdeur naar het balkon. Via de woonkamer is een tussenhal bereikbaar met toegang tot een moderne badkamer en slaapkamer aan de voorzijde met loopdeur naar het eerder genoemde balkon.
De moderne badkamer is voorzien van een tegelvloer, douchecabine met thermostaatkraan, wandcloset, 2 Sphinx wastafels, inbouwspots en mechanische ventilatie.
De dichte woonkeuken is gelegen aan de zijkant en is voorzien van een ? vloer en loopdeur naar een 2e balkon.
De keukeninrichting heeft een hardstenen aanrechtblad met 4-pits gaskookplaat met daarboven een zwart gekleurde afzuigkap, roestvrijstalen 1,5 spoelbak, vaatwasmachine, koelkast met vriesvak, elektrische oven en volop kastruimte.
Slaapkamer gelegen aan de zijkant met toegang tot een eigen eenvoudige badkamer met douchebak en vaste wastafel.
Op de zolder van het complex bevinden zich de bergingen van de appartementen. In de bijhorende berging bevindt zich een recent vernieuwd Velux dakraam, ligt er laminaat op de vloer en is er elektra aanwezig. Deze ruimte is best ruim.

Garagebox
Naast en achter het complex zijn garageboxen gelegen. Deze zijn m² groot en is middels een hand bedienbare garage roldeur te openen.

Algemeen
Momenteel zijn er plannen om het appartementencomplex compleet te renoveren. U dient rekening te houden dat er het komende jaar een bedrag van rond de € 82.000,– van u gevraagd gaat worden om de plannen uit te laten voeren. U moet hierbij denken aan het plaatsen van aluminium kozijnen, buitengevelisolatie en onderhoudsarme gevelbekleding, plaatsen zonnepanelen, individuele omschakeling naar elektrisch verwarmen en ventileren. Voor meer informatie kunt u terecht bij de makelaar.

De maandelijkse servicekosten aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt per maand thans € 340,00. Indicatie van de maandelijkse verbruikskosten aan gas en elektra bedragen thans € 157,00.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

124 m2 2 2

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview