Te koop € 315.000,- k.k. - galerijflat

Breda – Verbeetenstraat 22B5

Dit lichte 3-kamerappartement met balkon is gelegen op de eerste verdieping en heeft een berging op de begane grond. Vlakbij vindt u het Dr. Struyckenplein met belangrijke voorzieningen zoals supermarkten, winkels, ov-haltes, scholen en sportgelegenheden. De gezellige Bredase binnenstad en het NS-station zijn vanaf deze locatie ook vlot te bereiken. Dat geldt evenzeer voor bijvoorbeeld natuurgebied het Mastbos en de uitvalswegen richting omliggende dorpen en grote steden zoals Rotterdam, Antwerpen, Utrecht en Waalwijk/Tilburg/Eindhoven.

Indeling
Begane grond:
Entree.
Hal met trappenhuis, liftinstallatie, deurbellentableau, brievenbussen en intercom. Ook heeft u hier de beschikking over een eigen (fietsen)berging.

Eerste verdieping:
Entree.
Hal/gang met toegang tot 2-slaapkamers, toiletruimte, woonkamer met open keuken, aangrenzend balkon en inpandige berging.
Toiletruimte met hangend toilet en fonteintje.
De woonkamer heeft een prettige lichtinval dankzij de grote raampartijen. Op de grond liggen prachtige plavuizen die overal in de woning terugkomen. De muren en plafonds zijn keurig afgewerkt.
De schitterende half open keuken fungeert als absolute blikvanger. De keuken is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad met 5-pits ‘Boretti’ gaskookplaat, oven, roestvrijstalen afzuigkap, koelkast, vaatwasmachine en volop opbergruimte.
De twee gerieflijke slaapkamers bevinden zich aan het begin van de hal.
In de comfortabele badkamer kunt u gebruik maken van een praktische instapdouche en de wastafel. Ook hangt er een designradiator en een verwarmde spiegel.

Buiten:
Het overdekte balkon heeft een ruime afmeting en is voorzien van tegels. Hier kunt u beschut tegen regen en wind heerlijk genieten.

Vereniging van Eigenaren
Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Daarom is het belangrijk om te weten dat de Vereniging gezond is. De servicekosten voor dit appartement bedragen thans circa € 97,43 per maand. Hierin zijn onder andere begrepen: de glazenwasser voor de buitenzijde, schoonmaak gezamenlijke ruimten, reservering groot onderhoud, gezamenlijk onderhoud van gebouw, beheer en opstal- en glasverzekering.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 15 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview