Verkocht € 345.000,- k.k. - benedenwoning

Breda – Verdilaan 1

Op een prachtige en rustige woonlocatie in Breda-Zuid op loopafstand van het ‘Mastbos’ en in villapark Ruitersbos gesitueerd in appartementencomplex ‘Residence Mastbosch’, een royaal, deels gemoderniseerd uitgevoerd, 4-kamer hoekappartement op de begane grond met eigen voor- en achtertuin. Achterop het perceel bevindt zich een garagebox.

Begane grond:
Gemoderniseerde overdekte luxe entree met bellentableau, elektrische deuropeners, brievenbussen en video/intercominstallatie, ruime ontvangsthal met toegang tot berging, achteruitgang naar garage, moderne liftpartij met (nood-)trappenhuis.
Entree.
Ontvangsthal (circa 5.79 x 1.82m) met tegelvloer en toiletruimte.
Vanuit deze centrale hal heeft men toegang tot:
Lichte woonkamer (circa 5.80 x 7.22m en 3.50 x 4.60m) totaal circa 58m² met hardhouten ‘Kambala’ parketvloer, zijgevelraam, loopdeur naar voortuin en een loopdeur naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer bereikt men de keuken.
Dichte keuken (circa 2.20 x 4.60m) met kunststof aanrechtblad, 2 spoelbakken, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, hete-lucht oven, koelkast met vriesvak, vaatwasmachine en volop kastruimte. Vanuit de keuken is eveneens een loopdeur naar de achtertuin.
Badkamer (circa 2.20 x 4.61m) gelegen aan de achterzijde met tegelvloer, ligbad en douchecabine met thermostaatkraan, toilet, vaste wastafel in meubel en design radiator.
Slaapkamer (circa 3.42 x 4.61m) gelegen aan de achterzijde met deur naar badkamer.
Slaapkamer (circa 2.86 x 4.22m) gelegen aan de voorzijde met diepe schuifkastenwand.
Slaapkamer (circa 2.83 x 4.22m) gelegen aan de voorzijde met diepe schuifkastenwand.

Tuin:
De privacy-volle achtertuin heeft diverse terrassen, gazon, borders en een pad naar de voortuin. Vanuit de achtertuin is de garage bereikbaar. Voortuin is voorzien van tegels.

Garagebox:
De garage (circa 3.00 x 6.00m) is voorzien van elektra en een elektrisch bedienbare kanteldeur.

Algemeen:
Het appartement is gelegen in ‘Residence Mastbos’ op een fraaie, rustige woonlocatie in villapark Ruitersbos. Fantastisch gesitueerd ten opzichte van het fraaie ‘Mastbos’, stadscentrum, het Ginnekenmarktje, winkelcentra, diverse sportfaciliteiten en diverse uitvalswegen.
Het appartement is goed onderhouden echter verdient het weer een moderniseringsronde.
Een huismeester is in het appartementencomplex aanwezig.
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren voor het appartement bedraagt thans € 503,75 per maand (inclusief elektra en water), voor de garage bedraagt deze thans € 24,94 per maand. Daarin valt o.a.: de opstalverzekering, schoonmaak van de algemene ruimten, verlichting van de algemene ruimte, reservering voor klein- en groot onderhoud onder deze kosten. Voorschot verwarming bedraagt € 153,00 per maand. Dit allen gebaseerd op een 1-persoonshuishouding.
De Vereniging van Eigenaren heeft een bijzonder positief eigen vermogen en beleid.
In het appartementencomplex zijn geen huisdieren toegestaan.

139 m2 3 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview