Verkocht € 335.000,- k.k. - portiekflat

Breda – Verdilaan 41

Op een rustige woonlocatie in Breda-Zuid, aan de rand van de gewilde villawijk Ruitersbos, ligt dit lichte 3-kamerappartement met 2 balkons op de derde woonlaag met fraai uitzicht over de Verdilaan. Een berging bevindt zich op de begane grond. Een garagebox – achter het complex gelegen – is optioneel te koop. Het complex is voorzien van een liftinstallatie. Het balkon aan de woonkamer is gesitueerd op het westen en bij de keuken op het oosten.

INDELING BEGANE GROND
Overdekte luxe entree met bellentableau, brievenbussen en video-intercominstallatie, ruime ontvangsthal met toegang tot berging, achteruitgang naar garageboxen en moderne liftpartij met (nood-)trappenhuis.

INDELING DERDE WOONLAAG
Ontvangsthal met tegelvloer, meterkast, vaste kast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, toegang tot de slaapkamer, badkamer en woonkamer.

Woonkamer met parketvloer, toegang tot een slaapkamer en de keuken, loopdeur met hor naar het balkon aan de voorzijde met van binnenuit elektrisch bedienbare zonneluifel. Het balkon is gesitueerd op het westen.

Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met loopdeur naar het balkon en van binnenuit elektrisch bedienbare zonneluifel.

Keuken gelegen aan de achterzijde uitgevoerd in een wit gekleurde keukenopstelling. Deze is onder andere voorzien van een kunststof aanrechtblad, 4-pits elektrische kookplaat met daarboven een roestvrijstalen afzuigkap, roestvrijstalen oven, 1,5 roestvrijstalen spoelbak, vaatwasmachine, koelkast en een vriezer. Middels een loopdeur is het balkon aan de achterzijde bereikbaar.

Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met toegang tot de badkamer.

Badkamer gelegen aan de voorzijde en is ingericht met 2 vaste wastafels, badmeubel, royale douchecabine met 2 glazen deuren (met mogelijkheid zittend te douchen) en aansluitpunt voor de wasmachine.

ALGEMEEN
Dit prettige appartement is gelegen op de tweede verdieping en is ons inziens direct klaar voor de volgende bewoner(s). Optioneel is een achter het complex gelegen garagebox te koop voor een vraagprijs van € 27.500,– k.k.. Deze garage is voorzien van een elektrisch bedienbare kanteldeur. Een berging bevindt zich op de begane grond. De maandelijkse bijdragen aan de Vereniging van Eigenaren bedragen voor het appartement met berging € 369,15 en voor de garagebox € 23,07.

LIGGING
Het appartement is gesitueerd aan de rand van de gewilde villawijk Ruitersbos. Nabij de winkelstrip van de Langendijk en het Mastbos. Uitvalswegen en het historische stadscentrum of het Ginneken liggen op enkele minuten gelegen.

In de koopovereenkomst zal de ‘niet zelfbewoningsclausule’ worden opgenomen. Aangezien de woning ouder is dan 40 jaar zal in de koopovereenkomst de algehele ouderdomsclausule worden opgenomen.

In bijgaande plattegronden treft u de indeling en afmetingen aan.

106 m2 2 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview