Verkocht € 695.000,- k.k. - portiekflat

Breda – Verdilaan 43-45

Altijd op zoek geweest naar een prachtig appartement in Breda-Zuid met 188m² aan woongenot?

Op een prachtige woonlocatie in Breda-Zuid op loopafstand van het Mastbos en aan de rand van de villawijk Ruitersbos gesitueerd een zeer royaal 4-kamerappartement op de 3e verdieping alwaar een schitterend uitzicht over de villawijk en haar directe omgeving. Het appartement beschikt over 3 balkons (oost en west), een garage en twee inpandige bergingen op de begane grond. Er zijn maar 2 van dit soort unieke appartementen in het gehele complex van: Residentie Mastbosch aanwezig. Optioneel is een 2e garage te koop.

Indeling
Begane grond:
Overdekte luxe entree met bellentableau, brievenbussen en video intercominstallatie. Ruime ontvangsthal met toegang tot de bergingen, achteruitgang, moderne liftpartij en (nood-)trappenhuis.

Derde woonlaag:
Corridor met toegang tot een 2-tal appartementen.
Naast de voordeur bevindt zich de meterkast.

Hal met meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, toegang tot 3-tal slaapkamers, kleedkamer, berging, badkamer en middels dubbele deuren tot de woonkamer.

Lichte en sfeervolle woonkamer met toegang tot de keuken, loopdeur naar het balkon aan de voorzijde gelegen op het Westen en loopdeur naar het balkon gelegen aan de achterzijde op het Oosten. Deze woonkamer heeft een prachtig uitzicht over de villawijk.

Keuken met lichte plavuizenvloer en loopdeur naar het eerder genoemde balkon aan de achterzijde.
De keukeninrichting is onder andere voorzien van een kunststof aanrechtblad, twee roestvrijstalen spoelbakken, 6-pits kookplaat, afzuigkap, oven en volop kastruimte. Aan de overzijde van de keuken bevindt zich een zogenaamde eetbar.

Badkamer aan de achterzijde met toilet, ligbad, twee vaste wastafels, aansluiting ten behoeve van de wasmachine en toegang tot de slaapkamer.

Slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot de badkamer.

Berging met vaste kasten.

Slaapkamer aan de voorzijde.

Kleedkamer aan de voorzijde met vaste kasten.

Masterbedroom aan de voorzijde met toegang tot de badkamer en loopdeur naar het balkon (west).

Badkamer aan de voorzijde met royale douche, thermostaatkraan en twee vaste wastafels.

Algemeen:
Het appartement is gelegen in Residence Mastbos op een prachtige woonlocatie in villapark Ruitersbos. De situering ten opzichte van het Mastbos, sportfaciliteiten en uitvalswegen is uitstekend te noemen.
De servicekosten aan de vereniging van eigenaren bedragen thans € 719,15 per maand. Dit is inclusief voorschot stookkosten. Eveneens vallen hieronder: de opstalverzekering, schoonmaak van de algemene ruimten, verlichting van de algemene ruimte, reservering voor klein- en groot onderhoud.
Twee inpandige bergingen (43 + 45) voorzien van elektra op de begane grond.
Een garagebox (149) met kanteldeur. Optioneel is een naastgelegen 2e garagebox à € 25.000,– k.k. te koop #151.
Prachtig aangelegde tuin aan de voorzijde van het complex.
Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
Het balkon aan de achterzijde (oost) beschikt over twee elektrisch bedienbare zonneschermen en over een opbergruimte . Het balkon aan de voorzijde (west) beschikt over een groot elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 47 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

188 m2 3 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview