Te koop € 425.000,- k.k. - portiekflat

Breda – Verdilaan 81

Op een prachtige en rustige woonlocatie in Breda-Zuid op loopafstand van het ‘Mastbos’ en in villapark Ruitersbos gesitueerd een royaal, grondig gemoderniseerd en luxueus uitgevoerd, 3-kamer appartement op de 4e verdieping vanwaar een schitterend uitzicht over de omgeving. Het appartement beschikt over een lift, 2 balkons en een inpandige berging en garage op de begane grond.

Indeling
Begane grond:
Overdekte luxe entree met bellentableau, brievenbussen en video/intercominstallatie, ruime ontvangsthal met toegang tot de bergingen, achteruitgang naar de garages en moderne liftpartij met (nood-)trappenhuis.

4e verdieping:
Corridor met toegang tot 2 appartementen, trappenhuis en liftpartij.
Naast de voordeur bevindt zich de meterkast.
Ruime ontvangsthal (circa 3.65 x 1.90m) met plavuizenvloer, garderobekast, modern betegelde toiletruimte en fonteintje.
Slaapkamer (circa 4.50 x 3.50m) gelegen aan de achterzijde met directe toegang tot badkamer:
• badkamer (circa 2.70 x 2.20m en 1.20 x 1.80m) met douche, toilet, vaste wastafelcombinatie in meubel en aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur.
Royale living (circa 7.40 x 5.80m) gelegen aan de voorzijde met een prachtig uitzicht over het villapark en directe omgeving, voorts toegang tot balkon (circa 1.70 x 5.80m) gelegen op het westen.
Moderne dichte keuken (circa 2.15 x 4.50m) gelegen aan de achterzijde met plavuizenvloer en luxe, lichte L-vormige inrichting onder andere voorzien van vaatwasmachine, combioven/magnetron, koelkast, vriezer, keramische kookplaat (Scholtes) en wasemkap. Voorts toegang tot balkon aan de achterzijde gelegen op het oosten.
Slaapkamer (circa 4.50 x 3.50m) gelegen aan de achterzijde met toegang tot eerder genoemd balkon.

Berging (nummer 81):
De berging bevindt zich op de begane grond.

Garagebox (nummer 155):
Deze box ligt aan de achterzijde van het complex.

Algemeen:
– Het appartement is gelegen in ‘Residence Mastbos’ op een fraaie, rustige woonlocatie in villapark Ruitersbos. Fantastisch gesitueerd ten opzichte van het fraaie ‘Mastbos’, stadscentrum, het Ginnekenmarktje, winkelcentra, diverse sportfaciliteiten en diverse uitvalswegen.
– In 2019 is de incom van het complex vernieuwd. De toegangsdeuren zijn volautomatisch geworden en middels een taq te openen als bewoner. Tevens is het cv-systeem volledig vernieuwd wat weer zorgt voor lagere stookkosten.
– Het gebouw is recent voorzien van een nieuw dak.
– Een huismeester is in het appartementencomplex aanwezig.
– Voor gasten is er aan de voorzijde van het complex op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid.
– Prachtig aangelegde tuin aan de voorzijde.
– De 2 balkons beschikken over elektrisch bedienbare zonneschermen (wind en zonstand afhankelijk).

Vereniging van eigenaren:
Door het kopen van een appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Daarom is het belangrijk om te weten dat de Vereniging gezond en erg actief is. De financiële stukken zijn op ons kantoor in te zien. De servicekosten voor het appartement bedragen momenteel € 279,00 per maand. In de servicekosten is het volgende opgenomen: waterverbruik, de opstalverzekering, schoonmaak van de algemene ruimten, verlichting van de algemene ruimte, reservering voor klein- en groot onderhoud. Naast de servicekosten betaalt u een voorschot voor gas, water en elektra circa € 170,- per maand. De stukken van de VvE zijn vanzelfsprekend bij serieuze belangstelling beschikbaar en op te vragen via de makelaar.

Verkoopvoorwaarden:

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

105 m2 2 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview