Verkocht € 749.000,- k.k. - herenhuis

Breda – Wilhelminasingel 23

Aan één van de fraaie singels en op loopafstand van het bruisende stadscentrum gesitueerd, een karakteristieke royale hoekwoning van een 3 onder 1 kap met garage/berging, oprit voor 3 auto’s en een achtertuin op het zuidoosten gelegen.

Indeling
Begane grond:
Overdekte zij entree.
L-vormige hal met marmervloer, trapopgang, trapkast, toiletruimte met hangcloset en fonteintje, toegang tot keuken en woonkamer.
Woonkamer ‘en suite’ met erker en parketvloer totaal circa 48m² is onderverdeeld in:
L-vormige zitkamer (circa 4.22 x 4.36m en 2.45 x 3.11m) totaal circa 26m² gelegen aan de voorzijde met erker en 2 vaste kasten;
Eetkamer (circa 4.22 x 5.27m) gelegen aan de achterzijde met 2 vaste kasten, marmerschouw met hout gestookte openhaard en loopdeur naar terras.
Keuken (circa 2.55 x 3.57m) met marmervloer en deur naar bijkeuken. De L-vormige keukeninrichting is voorzien van een hardstenen aanrechtblad, 2 roestvrijstalen spoelbakken, afzuigschouw, 4-pits keramische kookplaat, roestvrijstalen oven en vaatwasmachine. Aan de andere zijde is een eetbar geplaatst.
Bijkeuken (circa 2.55 x 2.76m) met tegelvloer, toegang tot kelder en loopdeur naar oprit. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur alsmede opstelling van de cv-unit en boiler.
Kelder (circa 2.49 x 2.82m) met luie trap en op stahoogte. In de kelder bevinden zich een aantal houten wijnrekken.
Garage (circa 3.23 x 4.93m) met houten openslaande deuren.

Eerste verdieping:
Overloop met glas-in-lood zijgevelramen. Vanuit de overloop zijn toegankelijk:
slaapkamer (circa 2.78 x 2.37m) gelegen aan de voorzijde;
slaapkamer (circa 4.01 x 4.36m) gelegen aan de voorzijde met erker en 2 vaste kasten;
volledig betegelde gastenbadkamer (circa 1.56 x 1.99m) voorzien van tegelvloer, toilet, vaste wastafel en douchecabine met thermostaatkraan;
afgesloten trapopgang naar tweede verdieping met twee vaste kasten;
slaapkamer (circa 4.02 x 5.27m) gelegen aan de achterzijde met deur naar eigen badkamer:
volledig betegelde badkamer met tegelvloer en openslaande deuren naar balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine (beiden met thermostaatkraan), twee vaste wastafels en design radiator. Voorts middels openslaande deuren toegang tot balkon:
balkon (circa 2.57 x 3.71m).

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap bereikbaar. De kleine overloop met laminaatvloer geeft toegang tot een 2-tal slaapkamers en een luik met vlizotrap naar de vliering (vloermaat circa 3.12 x 1.04m):
slaapkamer (vloermaat circa 5.95 x 3.49m) gelegen aan de voorzijde met 2 Velux dakramen, dakkapel, bergruimte achter de knieschotten en deur naar 2e slaapkamer;
slaapkamer (vloermaat circa 2.27 x 5.34m) gelegen aan de zijkant met dakkapel;
slaapkamer (vloermaat circa 3.58 x 4.28m) gelegen aan de achterzijde met laminaatvloer, vaste wastafel en brede dakkapel.

Tuin:
De voortuin is voorzien van groene border en een royale oprit voor de garage.
De achtertuin biedt volop privacy is gesitueerd op het zuidoosten en heeft een 2-tal terrassen, groene borders en diverse volwassen bomen.

Algemeen:
Het object is gesitueerd aan één van de meest fraaie singels van de stad met een prachtige bomenstand middenin het stadscentrum van Breda. Uitstekend gesitueerd ten opzichte van scholen, sportfaciliteiten, het NS-station en diverse in – en uitvalswegen.
Hoewel het onderhoud redelijk goed te noemen is, dient met een moderniseringsronde rekening te worden gehouden. Wij wijzen u graag op de vele (ver-)bouwmogelijkheden welke dit object te bieden heeft.
Er is vermoedelijk asbesthoudend materiaal verwerkt in het plafond van de garage.
Aangezien de woning ouder is dan 85 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

408 m2 6 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview