Verkocht € 374.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Willem van Oranjelaan 28a

Aan de rand van de geliefde woonwijk ’t Ginneken vlakbij het Mastbos en natuurgebied Markdal gelegen een half vrijstaand gemoderniseerd uitgebouwd woonhuis met privacy biedende achtertuin en zij ingang.

Tot voor kort heeft de woning op de begane grond dienst gedaan als praktijkruimte. De huidige eigenaar heeft de praktijkruimte verbouwd tot royale living. Tevens zijn er aansluitingen gerealiseerd voor het plaatsen van een keuken. Een optionele plattegrond met nieuwe indeling is hierbij ingesloten.Door deze voorzieningen is het mogelijk om dit object aan te bieden zowel als woonhuis en/of met praktijkruimte.

Indeling
Begane grond:
Entree.
Hal (circa 2.67 x 2.01m) met trapopgang naar 1e verdieping, moderne toiletruimte met fonteintje en mechanische ventilatie, meterkast en toegang tot de living.
Riante living (circa 50m²) met eiken houtenvloer, trapkast, zijgevelraam, schuifpui en loopdeur naar achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met laminaatvloer, trapopgang naar 2e verdieping en vaste kast met aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur. Voorts toegang tot:
Keuken (circa 2.00 x 2.48m) gelegen aan de voorzijde met laminaatvloer. De keukeninrichting is onder andere voorzien van een kunststof aanrechtblad, roestvrijstalen spoelbak, inductie kookplaat, roestvrijstalen afzuigschouw en een oven. Deze keuken kan op eenvoudige wijze omgebouwd worden tot slaapkamer.
Slaapkamer (circa 3.49 x 4.49m) gelegen aan de voorzijde met laminaatvloer;
Slaapkamer (circa 3.49 x 3.75m) gelegen aan de achterzijde met loopdeur naar balkon:
balkon (circa 5.47 x 2.91m) voorzien van drainage tegels.
Moderne badkamer (circa 1.99 x 2.49m) gelegen aan de achterzijde met ligbad en inloopdouche, beiden met thermostaatkraan, hangcloset, vaste wastafel, design radiator, mechanische ventilatie en een natuurstenenvloer.

Tweede verdieping:
Middels vaste trapopgang bereikbaar. De trapopgang is voorzien van een groot zijgevelraam. Overloop met berging en opstelling van de gas, cv-unit. Voorts toegang tot:
Slaapkamer (vloermaat circa 3.51 x 6.81m) met een dakkapel aan de voor- en achterzijde en bergruimte achter het knieschot;
Slaapkamer (vloermaat circa 1.99 x 2.71m) gelegen aan de achterzijde met vaste wastafel, dakkapel, aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur en bergruimte achter het knieschot.

Tuin:
De privacy biedende achtertuin is betegeld, heeft een groene border en is voorzien van een houten berging (circa 1.63 x 2.93m) alsmede een zijingang welke uitkomt op de naast de woning gelegen oprit.

Algemeen:
Recent heeft de huidige eigenaar de begane grond gemoderniseerd. Wij noemen in dit verband onder andere de verbouwing van praktijkruimte naar woonkamer met aansluitpunten ten behoeve van een keuken, nieuwe toiletruimte, schuifpui, meterkast, met hout afgewerkt balkonbalustrade, houten afgewerkte tuinmuur en op de 1e verdieping is een balkon gerealiseerd. In voorgaande jaren zijn er een aantal kozijnen vervangen en is gehele buitenzijde geschilderd.
De oprit naast de woning behoort tot huisnummer 28a en huisnummer 28 heeft recht van overpad (zie eigendomsbewijs).
Het object is voorzien van een aantal zonneschermen.
Het dakbeschot in de berging waar de cv-unit is geplaatst, is asbesthoudend.
Aangezien de woning ouder is dan 50 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

174 m2 5 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview