Te koop € 1.285.000,- k.k. - villa

Breda – Willem van Oranjelaan 84

Op een fraaie kavel van 1.040m² staat deze vrijstaande villa met aangelegde tuin. Deze woning is in 1968 onder architectuur gebouwd en in 2014 is de verdieping fors uitgebouwd. De woonoppervlakte meet maar liefst 252m². De woning is voorzien van een ruime woonkamer met aparte televisiehoek, woonkeuken, bijkeuken en dubbele inpandig bereikbare garage van 45m². Op de verdieping zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers. De woning ligt in villawijk Ruitersbos.

De zonnige en prachtige voortuin is op het Zuiden gelegen, voorzien van diverse terrassen en een vijver. Voor de auto’s zijn dankzij de ruime oprit en de inpandige dubbele garage mogelijkheden genoeg voor parkeren.
De woning is gelegen nabij winkels, basis-, middelbaar en hoger onderwijs, sport- en recreatiefaciliteiten. De op een steenworp afstand gelegen oprit naar de Zuidelijke rondweg sluit direct aan op de uitvalswegen A58, A16 en A27. Natuurgebied het Markdal met het Mastbos liggen letterlijk om de hoek en het bruisende stadscentrum alsmede het geliefde Ginneken zijn goed en snel bereikbaar.

Op de optionele plattegrond ziet u de mogelijkheid om vanuit de hal rechtstreeks in een werk-/speelkamer te komen i.p.v. de inpandig bereikbare garage. Kortom een huis met bijzonder veel mogelijkheden op een prachtige locatie!

In 2021 wordt de Willem van Oranjelaan versmald naar 2x 1 baans en krijgt bredere groenstroken.

Indeling begane grond:
Overdekte entree.
Hal met fraaie granieten vloertegels, trapopgang naar de verdieping, garderobehoek, toiletruimte met fonteintje, meterkast, toegang tot de garage en middels een glazen deur toegang tot de woonkamer.
Je treedt de woonkamer binnen met aan de voorzijde een aparte televisiehoek en enkele treden lager bevindt zich de zitkamer met schouw voorzien van afgesloten gashaard, een Jatoba (houtsoort) vloer en is er een schuifpui naar de voortuin. In de televisiehoek en woonkeuken zijn de fraaie granieten vloertegels doorgetrokken. De woonkamer kijkt uit over de beschutte voortuin.

Royale woonkeuken met loopdeur naar overdekt terras, toegang tot kelder, cv-ruimte, vaste kast en bijkeuken.
De luxe keukenopstelling is onder andere voorzien van een spoeleiland met Belgisch hardstenen aanrechtblad, grote roestvrijstalen spoelbak, vaatwasmachine en 6 grote berglades met gedempte sluiting. Aan de overzijde bevindt zich een wandkast met Belgisch hardstenen aanrechtblad voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, oven, 2 koelkasten, roestvrijstalen afzuigkap en volop kastruimte.

Kleine kelder met vaste trap.

Royale inloopkast met opstelling van de cv-ketel en omvormer ten behoeve van de zonnepanelen.

Bijkeuken met zogenaamde keukenopstelling voorzien van kunststof werkblad met daaronder de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine, droger, roestvrijstalen spoelbak en inductiekookplaat (2-pits) met daarboven een afzuigkap en aan de overzijde een schuifkastenwand.

Vanuit de eerder genoemde hal is de inpandig dubbele garage bereikbaar. Op de vloer ligt een epoxy grindvloer, zijn er twee elektrisch bedienbare sectionaaldeuren, is er een royale vaste kast, toegang tot de eerder genoemde bijkeuken en een loopdeur naar de zijtuin. Deze garages kunnen op eenvoudige wijze omgebouwd worden tot deels werk-/speelkamer en 1 garage.

Indeling verdieping:
Overloop met lichtkoepel en toegang tot 2 slaapkamers aan de voorzijde met visgraat parketvloer en loopdeur naar het balkon, twee slaapkamers aan de achterzijde met visgraat parketvloer waarvan 1 met loopdeur naar royaal balkon aan de zijkant. Er is een kasten-/strijkkamer met laminaatvloer en er zijn twee luxe moderne badkamers.
Badkamer I met royale inloopdouche met stort- en handdouche en een zitje, ligbad met thermostaatkraan, design radiator, badmeubel met 2 wastafels en wandcloset.
Badkamer II voorzien van badmeubel met wastafel en inloopdouche met handdouche. Beide badkamers zijn voorzien van een Italiaanse hardstenenvloer met wandbetegeling.
Deze verdieping is in 2014 fors uitgebouwd aan de achterzijde.

De voortuin is gelegen op het Zuiden en kent een groot terras bij de woning, een vijver, borders, volwassen bomen en een privacy biedende hoge groenblijvende haag.

De achtertuin is op de scheiding met de achterburen vorig jaar opnieuw aangelegd met taxus- en laurierhagen. Er is een sfeervol overdekt terras bij de keuken en ook hier weer volwassen bomen en borders. Tevens zijn er nog 2 tuinhuisjes aanwezig.

Details:
Deze villa is sinds 6 jaar voorzien van zonnepanelen waardoor er geen stroomkosten gemaakt worden. Via de kelder is de kruipruimte bereikbaar. Hier bevindt zich een waterpomp. De badkamers zijn in 2018 compleet vernieuwd.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

1.040 m2 4 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview