Verkocht € 780.000,- k.k. - galerijflat

Breda – Zorgvlietstraat 3k5

Fantastisch licht en ruim 4-kamer hoek appartement van circa 170m² gelegen op de 8e verdieping van het nieuwbouwproject ‘De Kyker’ in woonwijk Ypelaar met schitterend uitzicht over Breda en haar omgeving. Dit prachtige luxe afgewerkte appartement heeft een woonkamer met open keuken, een royaal L-vormig balkon, 3 slaapkamers, badkamer en een wasruimte annex berging. Op de begane grond is een royale berging en 2 overdekte parkeerplaatsen.

Indeling
Begane grond:
Entree.
Royale hal met ontmoetingsplek voorzien van een gietvloer, brievenbussen, toegang tot liftinstallatie, trappenhuis, bergingen en ontvangstruimte.

Achtste verdieping:
De met glas afgesloten galerij is voorzien van vloerbedekking en biedt toegang tot het appartement en prachtig uitzicht over de omgeving.

Entree.

In de royale ontvangsthal treft u aan een meterkast, toiletruimte, badkamer, slaapkamer en de toegang tot de woonkamer.

Toiletruimte met wandcloset en fontein alsmede een grijze plavuizenvloer.

De volledig betegelde badkamer beschikt over een ligbad met thermostaatkraan, royale dubbele wastafel in meubel met twee kranen, Novelini inloopdouche voorzien van thermostaatkraan en een hand- en regendouchekop, wandcloset en design radiator.

De masterbedroom is voorzien van een royale kastenwand en heeft uitzicht op het noordoosten van Breda.

De royale woonkamer van circa 71m² heeft bij binnenkomst aan de linkerzijde de keukenopstelling en bij de grote raampartijen het zitgedeelte en aan de linkerzijde openslaande deuren naar het balkon/wintertuin van circa 24m². Het zeer ruime balkon is gelegen op het zuidwesten voorzien van een gietvloer en zonwerende gordijnen voor de windwerende beglazing, zodat je heerlijk alle seizoenen buiten kunt genieten.

De luxe op maat gemaakte keukeninrichting is onder andere voorzien van een Belgisch hardstenen werkblad met een roestvrijstalen spoelbak, Quooker, zwarte koel-/vriescombinatie, 5-pits inductiekookplaat en fornuis met 4 ovens. Een stoofoven, een grill, een hete-luchtoven en standaard oven, daarboven een schouw voorzien van afzuiging. Onder andere door het gebruik van laden en groot draaiplateau in de hoekkast is deze keuken zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk.

De hal, woonkamer met open keuken en de gang is voorzien van dezelfde lichte plavuizenvloer.

Vanuit de woonkamer bereik je een gang naar 2 slaapkamers met uitzicht op het zuidwesten van Breda, een royale inloopkast en de wasruimte annex berging.

Een royale slaapkamer met vaste kasten en een kleinere slaapkamer met vaste kasten. Deze slaapkamers zijn voorzien van plavuizenvloeren met houtmotief.

Van de kast in de gang is een inloopkast gemaakt en deze is voorzien van plavuizenvloer met houtmotief.

In de royale berging met plavuizenvloer voorzien van houtmotief, bevindt zich de opstelling van de balansventilatie (WTW), de Intergas combiketel en op hoogte de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger in een vaste kastenwand.

Berging
De inpandig bereikbare berging ligt dicht bij de liften en hoofdingang van het gebouw direct bij de ingang naar de bergingen op de begane grond. Deze berging is voorzien van een beton vloer en dubbel stopcontact.

Parkeerplaatsen
Na de slagboom bevinden zich direct onder de carport aan de rechterzijde, 2 parkeerplaatsen naast elkaar.

Locatie:
Het appartement bevindt zich in het onder architectuur gebouwde appartementencomplex De Kyker in de gewilde woonwijk Ypelaar. Een unieke ligging op korte afstand van het historische en bruisende stadscentrum en de Bourgondische Ginnekenmarkt en op loopafstand van het recent gerenoveerde en uitgebreide overdekte winkelcentrum de Burcht.
Fraai gelegen aan de rand van de Ypelaar en direct naast de zogeheten Landelijke Driehoek. Dit gebied vormt de verbinding tussen de stad Breda en het Brabantse buitengebied. Tussen bossen, akkers en weilanden, sportvelden en oude kloosters is het heerlijk wandelen en fietsen.
Het eigentijdse appartementencomplex De Kyker biedt de dynamiek en het gemak van wonen in de stad en de ontspanning van wonen in een groen gebied. En dat alles met uitstekende verbindingen via A27 en A16, lokale wegen en openbaar vervoer.
Het absolute hoogtepunt van wonen in dit appartement van de Kyker is het fenomenale uitzicht op de stad en de omliggende natuur. Als je geen goede reden hebt, wil je hier dan ook nooit meer weg.

De maandelijkse servicekosten bedragen thans € 227,00.
Deze kosten bestaan uit € 214,25 voor het appartement en € 6,82 per parkeerplaats.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

170 m2 3 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview