Verkocht € 469.000,- k.k. - eengezinswoning

Chaam – Vogelenzang 6

Deze vrijstaande woning is lang met veel liefde en zorg bewoond door de familie. In al die jaren is deze woning goed onderhouden en is het een kwestie van moderniseren. De woning is gebouwd in 1962 en beschikt over een woonoppervlakte van circa 100m², 3 slaapkamers, een badkamer, een eigen oprit waar u maar liefst 3 auto’s kunt parkeren en een verzorgde voor- en achtertuin (zuiden) met houten berging, veranda, unit en boomhut.
Naast dit alles is er in 2003 op de parterre aan de achterzijde een aanbouw gerealiseerd van circa 70m² welke in gebruik is geweest als aanleunwoning. Dit gebouw is geschikt voor meerdere doeleinden zoals hobbyruimte, atelier, eigen praktijkruimte e.d..

Deze woning biedt dus een tal van mogelijkheden en is ook nog eens ontzettend leuk gelegen; in een rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer doorheen rijdt. Voor wat reuring hoeft u maar twee straten uit te lopen, want het gezellige winkelplein van Chaam ligt op circa 800m afstand waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen, maar een lekkere wandeling in het Chaamse bos kunt u ook lopend af. Het is ook een zeer kindvriendelijke buurt en er is genoeg keuze als het gaat om basisscholen en sportaccommodaties. Het historische en bruisende stadscentrum van Breda bereikt u binnen no time en ook diverse uitvalswegen liggen in de directe omgeving.

Indeling begane grond woning I:
Zijentree.
Hal met plavuizenvloer, meterkast, vaste kasten en toegang tot aanbouw en woonkeuken.
Woonkeuken gelegen aan de voorzijde met plavuizenvloer en toegang tot de woonkamer. De L-vormige keukeninrichting is voorzien van kunststof aanrechtblad met roestvrijstalen spoelbak, koelkast, vriezer, apothekerskast, vaatwasmachine, 4-pits gaskookplaat, roestvrijstalen afzuigkap en een oven. Onder het raam bevindt zich een lage kastenwand met kunststof werkblad.

Woonkamer met houten vloer, houtkachel, openslaande deuren en toegang tot de 2e hal.
Vanuit de keuken en woonkamer heeft men een fraai uitzicht over de weilanden aan de voorzijde.

Tweede hal met plavuizenvloer, trapopgang naar de verdieping, garderobekast, vaste kast met aansluitpunt ten behoeve van de wasmachine en droger, loopdeur naar de achtertuin, toegang tot de badkamer en slaapkamer.
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met laminaatvloer.
Badkamer met plavuizenvloer, vaste wastafel op meubel, design radiator, inloopdouche met thermostaatkraan, wandcloset en mechanische ventilatie.

Indeling verdieping:

Kleine overloop met zijgevelraam, vaste kasten en toegang tot 2 slaapkamers.
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met 2 Velux dakramen en bergruimte onder het knieschot.
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde met brede dakkapel en bergruimte onder het knieschot.
Deze verdiepingsvloer is voorzien van een laminaatvloer.

Indeling begane grond aanbouw:

Entree.
Hal met plavuizenvloer meterkast en toegang tot de woonkamer, bijkeuken en woonkeuken.
Woonkamer gelegen aan de voorzijde met laminaatvloer en openslaande deuren naar de zijtuin. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer.
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde met laminaatvloer en vaste schuifkastenwand.
Bijkeuken met plavuizenvloer, loopdeur naar de achtertuin, toegang tot badkamer met inloopdouche, vaste wastafel, design radiator en toiletruimte met vaste wastafel.
Woonkeuken met plavuizenvloer, kunststof aanrechtblad met dubbele roestvrijstalen spoelbak, roestvrijstalen afzuigkap en volop kastruimte. Een luik met vlizotrap bevindt zich in het plafond welke toegang geeft tot een royale zolder. Op de zolder is de C.V.-ketel opgesteld. Deze zolder is gelegen boven de keuken van de hoofdwoning en op eenvoudige wijze te betrekken bij de hoofdwoning.

Tuin:
De tuin is rondom de woningen gelegen en aan de achterzijde gesplitst middels een houten schutting.

De achtertuin achter het hoofdgebouw is voorzien van een terras bij de woning, een houten tuinhuis met veranda, een houten boomhut en een zogenaamde unit voorzien van toilet, keukenblok, kamer, internet, water, elektra en riolering zijn aanwezig. Ideaal om praktijk aan huis te houden!

Bij de aanbouw behoren twee stenen bergingen waarvan in 1 berging een waterput met waterpomp is opgesteld ten behoeve van de beregening in de tuin, een houten berging en houten garage met openslaande deuren en loopdeur. Aan de straatzijde is er toegang tot de zijtuin met oprit naar de garage.
De tuin is voorzien van gazon, hagen en enkele volwassen bomen.

Algemeen:
In het verleden heeft de aanbouw dienst gedaan als aanleunwoning voor de ouders. Nu uiteraard ook zo in te passen maar ook uitermate geschikt voor kantoor/praktijkruimte en/of voor ouder kind.
De tweede woning heeft volledige muur- en dakisolatie en gedeeltelijk vloerverwarming (alleen in de hal, woonkamer en bijkeuken).
De hoofdwoning heeft volledige dakisolatie en vloerverwarming in de hal en badkamer.

Ligging:
De woning ligt aan de voor- en achterzijde vrij. Het is fijn om aan de achterzijde te kijken over de weilanden waar de schapen lopen. Aan de voorzijde wordt er in de zomermaanden mais verbouwd.

Wat blijft er achter?
De losse kast in de slaapkamer op de verdieping.
De werkbank in het tuinhuis.
Unit in de achtertuin.
Twee losse kasten op zolder.
Opbergrek op zolder.
In de stenen schuur de werkbank.
De stapels dakpannen, tegels en klinkers bij de houten opstallen.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze hoofdwoning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

1.835 m2 4 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview