Chassesingel 4,
4811 HA Breda

€ 429.000,- k.k.

Omschrijving

Aan een van de mooiste singels van Breda en aan de rand van het stadshart bieden wij u aan dit unieke monumentale voormalig pakhuis thans in gebruik als kantoor doch op eenvoudige wijze te transformeren tot één loft of twee woonstudio's.

De entree bevindt zich aan de achterzijde en is bereikbaar via de poort waarboven het object is gesitueerd.

EERSTE VERDIEPING:
Entree met trapopgang naar tweede verdieping, eenvoudig keukenblok, toilet met fonteintje en schuifdeur naar sfeervolle voorkamer (circa 37m2) thans in gebruik als kantoor.
Deze kamer beschikt over een authentieke stenen muur, fraai balkenplafond, houten vloerdelen en openslaande deuren naar Frans balkon.

Vanuit hier een weergaloos uitzicht over de singel en haar omgeving.

TWEEDE VERDIEPING:
Twee kantoorruimtes (resp. 26m2 en 22m2) van elkaar gescheiden door openslaande deuren, met eveneens authentieke stenen muur, houten plafondbalken, houten vloerdelen en dubbele deur naar Frans balkon.

Verkoopvoorwaarden
Een woonfunctie voor het totaal dient te worden aangevraagd bij de Gemeente Breda.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen,in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van,asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 120 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Disclaimer verkoopbrochure

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toon meer

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 429.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
107 m2
Inhoud
423 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Geschakelde woning
Soort
Grachtenpand
Bouwjaar
1900
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, In centrum, Aan vaarwater
Overdracht
Woonoppervlakte
107 m2
Perceel oppervlakte
66 m2
Inhoud
423 m3
Aantal kamers
3
Energie
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Dak
Soort dak
Plat dak
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Kantoor
Huidige bestemming
Gemengd
Meer kenmerken

Foto's

Bekijk media

Plattegronden

Heeft u een vraag of wilt u een bezichtiging inplannen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Toch liever bellen? Mag altijd!

DSC04311_V

© 2023 GB-MAKELAARS      Disclaimer      Cookies      Privacyverklaring

×