Te koop € 985.000,- k.k. - eengezinswoning

Den Hout – Schransmansdreef 2

Werelds wonen is het hier midden tussen de weilanden met uitzicht over de Houtse linies. Wonen en werken is hier een must in deze vrijstaande bedrijfswoning waar levensbestendig wonen aanwezig is en in de naastgelegen vrijstaande multifunctionele loods/bedrijfsruimte er volop mogelijkheden aanwezig zijn voor uw eigen bedrijf. Optioneel is er meer grond te koop!

Indeling
Begane grond:

Middels de op afstand bedienbare poort is er toegang tot het woonhuis, tuin, loods en parkeerterrein waar men volop auto’s en zelfs vrachtwagen(s) kan parkeren, woonhuis, tuin en loods.

Entree.

Centrale hal met witte plavuizenvloer, trapopgang, garderobehoek, toiletruimte en toegang tot een werk-/speelkamer, de keuken, woonkamer, bijkeuken, badkamer en een slaapkamer.

De L-vormige royale woonkamer met open keuken is voorzien van een witte plavuizenvloer, openslaande deuren naar de overkapping aan de achterzijde en een pellet kachel die zorgt voor een gezellige sfeer.

De keuken is gelegen aan de voorzijde en de inrichting is voorzien van een hardstenen aanrechtblad met porseleinen spoelbak, vaatwasmachine, koelkast, roestvrijstalen combioven/magnetron, 5-pits inductiekookplaat met daarboven een roestvrijstalen afzuigkap. Voorts volop kastruimte.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de masterbedroom met royale inloopkast en airco-unit.
De masterbedroom is voorzien van vinyl, airco en openslaande deuren naar de tuin. De mogelijkheid is aanwezig om van de royale inloopkast nog een slaapkamer te maken.

Royale badkamer aan de achterzijde met tegelvloer en openslaande deuren naar de tuin.
De inrichting is voorzien van een douche, design radiator, 2 wastafels in stenen meubel en een hoek ligbad.

Toiletruimte met tegelvloer, wandcloset, fonteintje, urinoir en design radiator.

De bijkeuken heeft een witte plavuizenvloer, vaste kastenwand waarin aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger en toegang tot de inpandig bereikbare garage.

De garage is voorzien van een betonvloer, elektrisch bedienbare roldeur, elektra, groepenkast, drie vaste kasten waaronder 1 met opstelling van de cv-ketel en loopdeur naar de tuin.

Royale werk-/speelkamer aan de voorzijde voorzien van laminaatvloer.

Verdieping:
Middels de trapopgang bereikt men de overloop/vide.
Deze overloop biedt toegang tot een 3-tal royale slaapkamers en een 2e badkamer.
Royale slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel voorzien van rolluik, inbouwspots en opbergruimte onder het knieschot.
Royale slaapkamer aan de zijkant met zijgevelraam voorzien van rolluik, inbouwspots en berging onder het knieschot.
Royale slaapkamer aan de zijkant met zijgevelraam voorzien van rolluik, inbouwspots en ruime berging onder het knieschot. Via de ruime berging valt er middels een dakkapel aan de voorzijde, een royale slaapkamer bij te maken.
Tweede badkamer voorzien van plavuizenvloer, 2 wastafels op meubel, wandcloset, inloopdouche met regen- en handdouchekop, thermostaatkraan en een zijgevelraam.
Deze verdiepingsvloer is voorzien van vinyl met uitzondering van de badkamer.

Tuin bij de woning:
Vanaf de openslaande deuren in de woonkamer is er een overkapping die ook de achterzijde bekleedt. Deze overkapping zorgt ervoor dat je tijdens warme dagen heerlijk in de schaduw kan genieten. Voorts zijn er diverse terrassen, een vijver en gazon. Men zit hier heerlijk privé met uitzicht over de landerijen. In de tuin bevinden zich elektra- en lichtpunten alsmede een beregeningsinstallatie. In de bijlage treft u een visual aan van de huidige overkapping aan de zijkant verbouwd tot serre.

Multifunctionele loods
De loods is in 2007 gebouwd en valt onder categorie I in het bestemmingsplan.
Er ligt een betonvloer in, voorzien van stalen geïsoleerde damwandprofielplaten en het zadeldak is gedekt met geïsoleerde dakplaten en er zijn lichtstraten. Er is een brede elektrisch bedienbare overheaddeur, een uitstortgootsteen, elektra, zijdeur, zijgevelramen (recent aangebracht) en een vaste houten trap naar een royaal entresol met uitzicht aan de achterzijde over de landerijen. Bij binnenkomst aan de linkerzijde bevindt zich een kantoorkamer voorzien van airco, met vaste kast waarin opstelling van de cv-ketel, groepenkast en omvormer t.b.v. de zonnepanelen. De tweede ruimte is een sfeervol barretje gecreëerd met aparte toiletruimte, een bar en koelkast. Vervolgens is er een ruimte met zijdeur. Op het dak bevinden zich 64 zonnepanelen die zorgen voor maximaal 10.000 kwa. Op het entresol zijn voorbereidingen getroffen om hier kantoor-/lesruimtes te maken. Buitenom, aan de achterzijde van deze loods, is er toegang tot een gelijkvloers appartement.

Appartement:
Dit appartement is gelegen op de begane grond en is uitermate geschikt voor mantelzorg, au pair of ouder kind om te verblijven. Alle voorzieningen voor het maken van een badkamer en keuken zijn nog aanwezig.

Entree.
Hal met vaste kast, toegang tot toiletruimte met wandcloset en toegang tot een slaapkamer (momenteel in gebruik als werkplaats) en woonkamer met gashaard, openslaande deuren naar het terras. Dit appartement is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en eigen groepenkast.

Bijzonderheden:
Het gehele terrein is voorzien van camera- en alarmsystemen, diverse grondputten en er ligt glasvezel. Het bestemmingsplan laat geen bijgebouwen meer toe. De optimale bebouwing van het perceel is inmiddels benut.

Op het perceel is een bovengrondse (recent nieuwe) gastank aanwezig. Deze wordt 3x per jaar gevuld. De kosten hiervoor bedragen rond de € 1.300,00 per keer.

Tuingrond optioneel te koop:
Perceelnummer 1225 gelegen achter de loods en wordt hierbij optioneel te koop aangeboden. Het gaat hier om circa 3.500m² agrarische grond.

Locatie:
Het object is gelegen op de hoek van de Schransmansdreef met de Witteweg in Den Hout. Uitstekende bereikbaarheid naar de A59 (Bergen op Zoom, Breda en Utrecht) welke verbinding geeft tot de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en de A27 (Breda-Utrecht-Antwerpen).

Er is een busdienst (verzorgd door Arriva) naar het centrum van Oosterhout. Vandaaruit kunt u met de bus naar de omliggende steden. Een NS-station bevindt zich in Breda en Lage Zwaluwe.

Den Hout kent een basisschool en Dorpshuis Den Brink. Voor sport kunt u terecht bij voetbalvereniging Irene ’58, Golfclub Landgoed Bergvliet, Boerengolf, PSV de Heuvelruiters en tennisclub Den Hout.

In de nabij gelegen dorpskernen Made, Terheijden, Teteringen, Oosterhout en Geertruidenberg kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. De stad Breda is met 15 autominuten bereikbaar.

Het woonhuis is in 2005/2006 volledig gestript (dak eraf en binnen alles eruit). Het gehele huis is voorzien van een nieuwe buitenmuur en de garage is nieuw aangebouwd. Het huis is voorzien van dak- en muurisolatie alsmede dubbele beglazing.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak (woonhuis) meer dan 45 jaar oud is (loods is 14 jaar oud), wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

2.970 m2 4 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview