Verkocht € 465.000,- k.k. - bungalow

Galder – Galderseweg 54a

Wonen in de nabijheid van Breda. Aan de buitenzijde is niet te zien wat een zee aan ruimte deze bungalow verborgen houdt. Het ruime perceel, biedt nog meer ruimte om te genieten van de rust en de omgeving. De toekomstige eigenaar heeft zelfs de mogelijkheid om er royaal uit te bouwen.

Indeling

Begane grond:
Overdekte entree.
Hal (circa 2.96 x 3.95m) met terracotta tegelvloer, toiletruimte met fonteintje, meterkast, trapopgang met vide en toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.
L-vormige woonkamer totaal circa 66m² met lamelparketvloer is onderverdeeld in:
– zitkamer (circa 3.78 x 7.45m) gelegen aan de voorzijde met schouw waarin hout gestookte openhaard (niet meer in gebruik) en doorloop naar semi-openkeuken;
– eetkamer (circa 8.44 x 4.42m) gelegen aan de achterzijde met grote schouw voorzien van een houtkachel en openslaande tuindeuren naar de achtertuin.
Semi-openkeuken (circa 3.84 x 2.70m) met terracottategelvloer, een deur naar de bijkeuken en naar de eerder genoemde hal. De inrichting is onder andere voorzien van hardsteen aanrechtbladen, 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en 1½ roestvrijstalen spoelbak. Vanuit de keuken kijkt men zo de schitterende achtertuin in.
– bijkeuken (circa 2.96 x 1.59m) met terracottategelvloer, aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur, opstelling van de cv-unit en loopdeur naar de achtertuin.
Vanuit de eerder genoemde hal zijn bereikbaar:
– slaapkamer (circa 3.98 x 2.83m) gelegen aan de voorzijde met tegelvloer;
– badkamer (circa 2.96 x 2.00m) met tegelvloer, vaste wastafel, ligbad en douchecabine met thermostaatkraan.

Verdieping:
Overloop/vide met toegang tot een 3-tal slaapkamers:
– slaapkamer (circa 3.78 x 4.50m) gelegen aan de zijkant met bergruimte achter de knieschotten;
– slaapkamer (circa 3.84 x 2.32m) gelegen aan de achterzijde met dakkapel;
– slaapkamer (circa 2.96 x 4.90m) gelegen aan de zijkant met bergruimte achter de knieschotten.

Tuin:
De voortuin is aangelegd met gazon, borders, hagen, volwassen bomen en heeft een royale oprit met carport aan de zijkant van de woning.
In de parkachtige en zeer privacy-volle 40 meter diepe op het zuidwesten gelegen achtertuin is het genieten van de rust, ruimte en de vele vogels. De tuin is ingericht met twee terrassen bij de woning, gazon, volwassen bomen, vijverpartij, borders met vaste beplanting en hagen.

Garage:
Vrijstaande stenen garage (circa 3.60 x 8.57m) met openslaande houten deuren naar carport met royale oprit voor meerdere voertuigen.

Algemeen:
Na een drukke werkdag komt u hier thuis en kunt u op één van de terrassen ontspannen en u een weekend weg wanen. En dat in Galder!
Door de uitbouwmogelijkheden is het mogelijk om kantoor en/of praktijk aan huis te houden en/of extra slaapkamers te creëren.
De voormalige onder het perceel gelegen olietank is in 1998 verwijderd en hiervoor is een KIWA-certificaat afgegeven.
Aangezien de woning ouder is dan 45 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

1.353 m2 4 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview