Verkocht € 1.190.000,- k.k. - woonboerderij

Galder – Galderseweg 70

Rust, ruimte en vrijheid. Dat alles is terug te vinden in deze prachtige woonboerderij met aan de achterzijde schitterende vergezichten over de weilanden. Op het perceel bevinden zich een vrijstaand multifunctioneel bijgebouw met garage welke vele gebruiksmogelijkheden biedt, vrijstaande houten paardenstallen, een paardenbak en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Gebruiksoppervlakte woonboerderij: circa 331m²
Overige inpandige ruimte (zolder): circa 61m²
Inhoud: circa 1.342m³

Gebruiksoppervlakte multifunctioneel bijgebouw: circa 52m²
Garage: circa 49m²
Inhoud: circa 453m³

Indeling
Begane grond:
Entree.
Royale hal (circa 3.80 x 4.68m) met natuurstenen vloer, toiletruimte voorzien van fonteintje, trapkast en trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal toegang tot de living en kantoor/slaapkamer.
Kantoor/slaapkamer (circa 4.44 x 5.17m) gelegen aan de voorzijde met linoleumvloer en vaste kastenwand.
Heerlijk lichte living (circa 4.98 x 9.28m) met eikenhouten vloer, zandstenen schouw met gasaansluiting, toegang tot de keuken en middels harmonica deuren toegang tot de tuinkamer.
Tuinkamer (circa 6.73 x 4.38m) met natuurstenen vloer en ramen rondom wat zorgt voor schitterend uitzicht over de tuin en achtergelegen weilanden.
Woonkeuken (circa 6.00 x 4.00m) met natuurstenen vloer, openslaande deuren naar het terras en loopdeur naar portaal.
De moderne keukeninrichting is onder andere voorzien van een spoeleiland met roestvrijstalen aanrechtblad, 1½ spoelbak en een vaatwasmachine. Aan de overzijde bevindt zich een roestvrijstalen aanrechtblad met 5-pits gaskookplaat met daarboven een roestvrijstalen afzuigschouw. Vaste kastenwand met roestvrijstalen oven, apothekerskast en vrijstaande ‘Smeg’ koelkast met klein diepvriesvak. De keuken heeft volop kastruimte.
Portaal (circa 3.27 x 2.40m) met natuurstenen vloer, grote wastafel in natuursteen, toegang tot badkamer, toiletruimte, bijkeuken en loopdeur naar achtertuin.
Moderne badkamer (circa 2.14 x 1.47m) met natuurstenen vloer, vaste wastafel op natuursteenblad en inloopdouche.
Bijkeuken (circa 2.26 x 4.00m) met plavuizenvloer, aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur en toegang tot de inpandige berging.
Berging (circa 3.28 x 5.17m) met plavuizenvloer en zijentree.

Eerste verdieping:
T-vormige overloop (circa 8.40 x 1.71m en 3.27 x 3.51m) met trapopgang naar de zolderverdieping. De overloop biedt toegang tot:
– slaapkamer (circa 4.15 x 3.51m) gelegen aan de voorzijde met dakkapel en grenen houten vloer;
– slaapkamer (circa 4.16 x 3.78m) gelegen aan de voorzijde met zijgevelraam en houten vloer in white wash;
– slaapkamer (circa 4.16 x 4.65m) gelegen aan de achterzijde met zijgevelraam en grenen houten vloer;
– slaapkamer (circa 4.15 x 3.59m) gelegen aan de achterzijde met dakkapel;
– toiletruimte;
– L-vormige moderne badkamer (circa 3.06 x 3.59m en 0.98 x 1.83m) gelegen aan de achterzijde met dakkapel en natuurstenen vloer. De inrichting is voorzien van een ligbad, 2 vaste wastafels op natuursteenblad en inloopdouche.
– slaapkamer (circa 4.15 x 6.57m) gelegen aan de achterzijde voorzien van 2 zijgevelramen en toegang tot een royale kastenkamer:

Zolderverdieping:
Middels een vaste trap bereikbaar een zeer royale zolderruimte (vloermaat 16.90 x 6.31m) met houten vloer, opstelling van de cv-unit, boiler en mechanische ventilatie.

Multifunctioneel bijgebouw met garage (bouwjaar 2015)

Prachtig vrijstaand bijgebouw wat is onderverdeeld aan de achterzijde in een woonruimte ten behoeve van inwonende ouder(s), au-pair of ouder kind. Aan de voorzijde bevindt zich een royale garage. De achtergevel is geheel voorzien van glas wat weer een schitterend uitzicht biedt over de achtertuin en weilanden. Echt magnifiek!

Woongedeelte:
Loungeruimte met openkeuken (circa 4.42 x 6.23m) voorzien van een gevlinderde betonvloer. De keuken is voorzien van een betonnen aanrechtblad met spoelbak, 2 gaspitten en kastruimte.
Om de hoek bevindt zich een toiletruimte met fonteintje, trapopgang en een badkamer:
– badkamer (circa 2.38 x 1.49m) met vaste wastafel en inloopdouche.

Verdieping:
Royale open slaapkamer (vloermaat circa 5.68 x 6.23m) met een gietvloer en Velux dakraam.

Garage:
L-vormige garage (circa 49m²) met meterkast, opstelling cv-unit, uitstortgootsteen, toiletruimte, 2 maal openslaande houten garagedeuren en een loopdeur. Deze garage leent zich uitstekend als hobbyruimte. Daarnaast kan het woongedeelte vergroot worden door een gedeelte van de garage erbij te betrekken.

Tuin:
De voortuin is voorzien van beuken- en taxushagen en een oprit voor meerdere voertuigen.
De privacy biedende op het westen gesitueerde onder architectuur aangelegde achtertuin heeft diverse sfeervolle terrassen, zodat men op elk moment van de dag kan genieten van de zon, volwassen bomen, hagen, borders, een grote vijver en gazon.

Naast de woning is een oprijlaan naar de garage. Hier is voldoende parkeergelegenheid.
Verderop het perceel bevindt zich een houten stal voor 4 paarden, een paardenbak en weiland.

Algemeen

Op een mooie plek aan de rand van het dorp Galder nabij de Belgische grens bevindt zich deze prachtige woonboerderij met een vrijstaand multifunctioneel bijgebouw met inpandige garage en verderop het perceel bevindt zich een 4-tal paardenstallen met paardenbak. Dit object is ideaal voor paardenliefhebbers! Met recht noemen wij dit een zeer bijzonder object met vele gebruiksmogelijkheden en het staat klaar voor de volgende bewoners.

In de gehele woning zijn hardstenen vensterbanken toegepast hetzelfde als de vloeren. De deuren in de woning zijn voorzien van Weijntjes beslag en Berker schakelmateriaal (met bakeliet en glasplaatje) afwerking met duurzame materialen.

Om de hoek kun je heerlijk wandelen in natuurgebied Markdal, het Laarzenpad en het Strijbeeksebos. In het bos zijn volop paardenroutes. Fietsen is ook ideaal in de omgeving. ’s Zomers kan men recreëren aan de “Galderse Meren” en ’s winters kan men hier heerlijk wandelen met de hond(-en).

In dorpshuis “De Leeuwerik” bevindt zich de basisschool waar ook babyopvang en naschoolse opvang is gevestigd. Ook is er voor kinderen vanaf 6 tot 14 jaar Jeugdbelangen
Galder/Strijbeek gevestigd. Hier worden verschillende activiteiten voor georganiseerd. Naast de Leeuwerik is een voetbal- en tennisclub gevestigd met sportzaal “Daesdonck”.

Het bruisende stadscentrum van Breda en het Ginneken bevinden zich op een 10-tal autominuten. In Ulvenhout kan men terecht voor een grote supermarkt. Net over de grens ligt het dorp Meersel-Dreef waar enkele dagverse winkels zijn gevestigd. Uitvalswegen zijn met een 5 autominuten te bereiken.

18.790 m2 7 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview