Verkocht onder voorbehoud € 1.165.000,- k.k. - villa

Klein Zundert – Raamloopweg 9

Een landelijk en rustig gelegen karakteristieke woonboerderij met bijgebouwen, zwembad en privacy biedende omringende tuin. De woning is in de loop der jaren verschillende malen verbouwd en verbeterend. Recentelijk is de badkamer nog in zijn geheel gerenoveerd. De woning is aan de keukenzijde uitgebouwd en voorzien van een sfeervolle houthaard met overkapping.

De langgevelboerderij is vrijstaand gelegen buiten de bebouwde kom van het dorp Klein-Zundert aan een rustige binnenweg. Centraal ten opzichte van de steden Breda, Etten-Leur en Antwerpen, nabij het bosgebied de “Pannenhoef” en op korte afstand van het kerkdorp Rijsbergen.

Perceeloppervlak: 9965 m²!

Bent u net zo enthousiast als wij? Maak een afspraak voor bezichtiging!

BEGANE GROND
Voorentree/hal met vide, vaste trap naar de eerste verdieping, toegang tot de woonkamer, kantoor, inpandige garage met berging, toilet en separate wasruimte. Het kantoor dat aan de voorzijde is gesitueerd is ruim en vanuit de hal direct bereikbaar. Zakelijk en privé kunnen op deze manier eenvoudig van elkaar gescheiden blijven. Riante en lichte living met grote raampartijen die zorgen voor een optimale verbinding met de prachtige omliggende tuin. Deze grote leefruimte is voorzien van schouw met gezellige houtkachel. Een bijzonder fijn vertrek.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de open- leefkeuken met serre. De luxueuze en volledig geoutilleerde keukeninrichting met spoeleiland is onder andere voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een; vaatwasmachine, Amerikaanse koel- vriescombinatie, magnetron, stoomoven, oven en is afgewerkt met een stenen blad. De serre is voorzien van een lichtstraat, grote raampartijen en biedt uitzicht op de tuin met zwembad. Vanuit deze ruimte hebben we toegang tot de veranda welke eveneens is voorzien van een lichtstraat. In de keuken en de serre ligt een Belgisch hardstenen vloer.

De inpandig bereikbare garage is ruim biedt directe toegang tot de tuin en de achtergelegen inpandige berging. De inpandige berging is ingericht als fitnessruimte. De garage en de berging zijn voorzien van een plavuizenvloerafwerking.

EERSTE VERDIEPING

Ruime overloop met toegang tot vier ruime slaapkamers, de badkamer, diverse kastruimtes en een separaat toilet. De master bedroom is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een praktische vaste kast. De onlangs gemoderniseerde badkamer is uitgerust met een ligbad, inloopregendouche en een wastafelmeubel.

EXTERIEUR
Vrijstaand tuinhuis waarin onder andere de techniek van het zwembad zich bevindt. Maar ook voorzien is van een separaat toilet.

Vrijstaande schuur
Opgetrokken van hout en voorzien van diverse omslagmodelijkheden aan de zijzijde. Verder is deze schuur voorzien van elektra en een vaste trap naar een bovengelegen bergzolder.

Prachtige parktuin rondom de woning
In de geheel omheinde prachtige parktuin geniet u in alle rust, ruimte & 100 % privacy van het buitenleven. De achtertuin is uitgerust met een zwembad voorzien van pomp en filter, voldoende buitenverlichting en biedt een uniek en fenomenaal wijds uitzicht! Onder de veranda kunt heerlijk tafelen en genieten van de sfeervolle houthaard. Vanuit hier hebt u onder andere zicht op het zwembad welke met een dek kan worden afgesloten. In de tuin zijn diverse tappunten aangesloten voor de beregening. De oprit is toegankelijk middels een brede poort en biedt volop parkeergelegenheid.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 93 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Disclaimer verkoopbrochure
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

9.965 m2 4 1

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview