Verkocht € 695.000,- k.k. - eengezinswoning

Oosterhout – Heuvel 5

Het is hier heerlijk wonen aan de lommerrijke Heuvel in deze schitterende Rijks monumentale stadsvilla met een beschutte achtertuin en een gedeelde parkeerplaats. In 2008 is de gehele villa van binnen en buiten hoogwaardig en stijlvol gerenoveerd met behoud van het karakter. Recent is de stadsvilla aan de binnenzijde compleet gemoderniseerd. De Heuvel ligt midden in Oosterhout en kenmerkt zich door de vele restaurants, winkels, kantoren en woonhuizen.

Begane grond:
Entree.
Vestibule met natuursteenvloer.
Royale ontvangsthal met natuursteenvloer (voorzien van vloerverwarming). Deze hal biedt toegang tot een kantoorkamer, woonkamer ‘en suite’, portaal, souterrain en trapopgang naar de verdieping.

Study
Gelegen aan de voorzijde met natuursteenvloer (voorzien van vloerverwarming) en vaste kast. Deze kamer is momenteel in gebruik als kantoorkamer. Ideaal als aparte speel/televisiekamer.

Woonkamer ‘en suite’
Deze heerlijke lichte woonkamer heeft een eikenhouten parketvloer en openslaande ‘en suite’ deuren en staat in open verbinding met de keuken.

Keuken
Gelegen aan de achterzijde met natuursteen vloer (voorzien van vloerverwarming). De moderne keukeninrichting is onder andere voorzien van ledverlichting, een natuursteen aanrechtblad met porseleinen spoelbak, 5-pits inductiekookplaat, geïntegreerde afzuigkap, vaatwasmachine, combioven/magnetron, oven en koel/vrieskast.

Portaal
Dit portaal biedt toegang tot de toiletruimte met fonteintje en loopdeur naar het terras.

Souterrain:
De villa is geheel onderkelderd, centraal verwarmd, authentiek en heeft een prachtige plavuizenvloer. Daglicht is voldoende voorhanden. Ideaal voor feestjes en partijen. Uiteraard ontbreekt het hier niet aan een wijnkelder. Tevens bevinden zich hier ook de aansluitpunten ten behoeve van een wasmachine en droger.

Verdieping:
Royale overloop met bordestrappenhuis en fraai glas-in-lood raam, eikenhouten parketvloer en toiletruimte met wandcloset. Voorts toegang tot een 3-tal slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer
Gelegen aan de voorzijde met eikenhouten parketvloer en dakkapel.

Slaapkamer
Gelegen aan de voorzijde met eikenhouten parketvloer en dakkapel.

Slaapkamer
Gelegen aan de achterzijde met eikenhouten parketvloer en dakkapel.

Moderne badkamer
Gelegen aan de achterzijde met eikenhouten parketvloer, inloopdouche met stort -en handgarnituur, 2 vaste wastafels in meubel, vrijstaand ovaal ligbad en dakkapel.

Tuin:
De zonnige achtertuin, die bij mooi weer dienst doet als verlengde van de huiskamer, is heerlijk rustig. Om het geheel een speels karakter te geven is gewerkt met verschillende niveaus. De tuin is verder ingericht met een hekwerk, terras, groene borders, volwassen bomen, printbeton en een waterpartij.

Algemene informatie
In de stadsvilla bevindt zich nog een aantal authentieke elementen zoals glas-in-lood ramen, houten paneeldeuren en originele vloeren. Het glas-in-lood zorgt voor een prachtige lichtinval. Recent is de binnenzijde van de villa compleet gemoderniseerd. Met andere woorden de villa is instap klaar voor de nieuwe bewoners. Voor de maten van de ruimtes verwijzen wij u naar de plattegronden.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 165 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

267 m2 3 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview