Verkocht € 1.145.000,- k.k. - landhuis

Oosterhout – Hoeveneind 120

Het is hier prachtig wonen in deze compleet gemoderniseerde woonboerderij met royale kelder en garage met zolder. Dit alles tussen de landerijen in het buitengebied op de rand van Breda en Oosterhout op een perceel van 16.160m². Ideaal voor het houden van paarden en/of klein vee.

Indeling
Begane grond:
Overdekte entree aan de Noord zuidzijde.
Hal met Belgisch hardstenenvloer, toiletruimte met fonteintje, garderobehoek, meterkast en toegang tot de woonkeuken.
De woonkeuken heeft een loopdeur naar de Oostzijde – wat de officiële entree betreft – en een loopdeur aan de Westzijde naar het terras, toegang tot de bijkeuken, luik naar de kelder, trapopgang naar de verdieping en middels openslaande deuren is de woonkamer bereikbaar. De hardstenenvloer is hier doorgetrokken. De keukeninrichting is onder andere voorzien van een keramisch aanrechtblad, roestvrijstalen 1,5 spoelbak, Quooker, vaatwasmachine, koelkast, 6-pits inductie kookplaat, roestvrijstalen afzuigkap en volop kastruimte.
De bijkeuken is gelegen aan de voorzijde met vaste kastenwand, aansluitingen ten behoeve van de wasmachine, droger en een keukenblok met kunststof werkblad, ronde roestvrijstalen spoelbak en volop kastruimte.
Via een luik en middels een vaste trap is een zeer royale kelder bereikbaar. Hier ligt ook de fraaie hardstenen vloer en de kelder is onderverdeeld in 3 ruimtes.
Royale en sfeervolle woonkamer met balkenplafond en ook hier weer is de hardstenenvloer doorgetrokken, loopdeur naar de voortuin en schouw met hout gestookte openhaard. Vanuit de woonkamer kijkt men uit over de landerijen.

Verdieping:
Zeer royale multifunctionele overloop met over de gehele breedte een dakkapel en uitzicht over de landerijen. Momenteel is de overloop in gebruik als werkkamer. Vanuit de overloop zijn een vaste trap naar de zolderverdieping, 3-tal slaapkamers, strijkkamer en badkamer bereikbaar.
Masterbedroom met een dakkapel aan de voor- en achterzijde, zijgevelraam en toegang tot de badkamer.
Moderne badkamer met dakkapel, plavuizenvloer, ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche met regen- en handdouchekop en thermostaatkraan, wandcloset met extra kraan om als bidet te gebruiken, 2 wastafels in meubel en elektrisch bedienbare vloerverwarming.
Twee identieke slaapkamers met dakkapel en wastafel in houtenblad.
Strijkkamer met dakkapel.
De gehele verdiepingsvloer met uitzondering van de bad- en strijkkamer zijn voorzien van een wit geschilderde houtenvloer. De verdiepingsvloer betreft een cement dekvloer.

Zolder:
Beloopbare zolderverdieping met opstelling van de gas, cv-ketel en boiler.

Garage:
Zeer royale garage met betonvloer, 3 loopdeuren en 2 maal openslaande deuren naar de oprit.
Er bevindt zich elektra, water en krachtstroom in de garage. Middels een vaste trap is een zolder bereikbaar.
Deze multifunctionele garage is voor vele doeleinden geschikt. Denk hierbij aan hobbyruimte of werkplaats of praktijk/kantoor aan huis.

Schuur:
Op het perceel staat een stenen schuur.

Tuin:
Het verscholen terras is schuin achter de woning gelegen. De tuin rondom de woning is voorzien van sierbestrating, volwassen bomen en beukenhagen. Voorts is de tuin ingericht met gazon, fruitbomen, moerbeiboom, bloemenweide en beregeningsinstallatie uit eigen put. De weilanden zijn ideaal voor het houden van paarden of klein vee.

Achter de tuin ligt de welbekende mountainbike fietsroute en de Vrachelse Heide waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Ligging:
Dit landhuis ligt op de rand van het dorp Oosterhout en Teteringen aan de doorgaande doch rustige weg. De dorpskern van Teteringen alsmede uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar. Dit geldt ook voor het stadscentrum van Breda.

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

16.160 m2 3 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview