Verkocht € 1.150.000,- k.k. - landhuis

Prinsenbeek – Kettingdreef 1

Dit riet gedekte landhuis is een plek om thuis te komen, te ontspannen, te genieten met familie en vrienden gesitueerd in een groene leefomgeving met natuur zwemplas ‘de Kuil’ letterlijk naast de woning en op loopafstand van golfbaan Boschdal met golfvereniging Albatross. Uitvalswegen en het NS station zijn snel en goed bereikbaar. In dit landhuis geniet u van de nieuwste technische snufjes op klimaatbeheersing gebied binnenshuis. Optioneel is nog een hectare grond erbij te koop!

Indeling
Begane grond:
De entree is bereikbaar middels een binnenterrein met volop parkeervoorzieningen.
U passeert aan de ene zijde een royale garage met 2 bergingen en aan de andere zijde bevindt zich een ruimte welke is ingericht als zaaltje met bar voor wellicht een hobby of misschien wel een klassiek muziekstuk voor publiek.
Overdekte entree.
Royale ontvangsthal (circa 25m²) met plavuizenvloer, klimaatunit, trapopgang en meterkast.
Kantoorkamer (circa 17m²) gelegen aan de voorzijde met ambachtelijk gelegde vloer van massief Frans eiken, vaste kast en toegang tot woonkamer en ontvangsthal.
Royale tuingerichte L-vormige woonkamer met ambachtelijk gelegde vloer van massief Frans eiken totaal circa 85m² met schouw voorzien van hout gestookte gesloten haard en 2 deuren naar het overdekte terras.
De woonkamer staat in open verbinding met de woonkeuken.
Open woonkeuken (circa 20m²) gelegen aan de achterzijde met plavuizenvloer, deur naar bijkeuken en prachtig uitzicht over de achtertuin.
De keuken bestaat onder andere uit een L-vormig kunststof aanrechtblad met 2 spoelbakken, 5-pits gaskookplaat, afzuigschouw, vaatwasmachine en 2 roestvrijstalen koelkast lades. In een separate kastenwand zijn een magnetron, oven en warmhoudlade aanwezig.
Bijkeuken (circa 2.50 x 2.64m) met plavuizenvloer, kunststof keukenblok met spoelbak, aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur, deur naar de kelder en deur naar het terras.
Kelder (circa 7m²) op stahoogte voorzien van een plavuizenvloer.
Vanuit de eerder genoemde ontvangsthal is een portaal bereikbaar.
Portaal met toiletruimte en deur naar de masterbedroom met eigen badkamer.
Masterbedroom (circa 22m²) met lichte laminaatvloer en inloopkast;
Moderne, luxe badkamer (circa 12m²) met plavuizenvloer, royaal ligbad, inloop stoomcabine met stortdouche, 2 vaste wastafels op eiken meubel, design radiator, wandcloset en elektrische wand- en vloerverwarming.

Verdieping:
Overloop met vide en dakkapel. De overloop is voorzien van eiken vloerdelen, technische ruimte waarin opstelling gas, cv-unit welke niet meer in gebruik is, boiler, stoomgenerator en mechanische luchtafvoer. Voorts toegang tot een 5-tal slaapkamers, toiletruimte, badkamer en bergruimte.
Slaapkamer (vloermaat circa 17m²) gelegen aan de zijkant met 2 vaste kasten en zijgevelraam.
Slaapkamer (vloermaat circa 17m²) gelegen aan de zijkant met 2 vaste kasten en zijgevelraam.
Badkamer (circa 6m²) gelegen aan de voorzijde met dakkapel, tegelvloer, 2 vaste wastafels en ligbad met douchescherm.
Slaapkamer (vloermaat circa 17m²) gelegen aan de achterzijde met dakkapel, laminaatvloer, vaste kasten en vaste wastafel in meubel.
Slaapkamer (vloermaat circa 17m²) gelegen aan de achterzijde met dakkapel, laminaatvloer, vaste kasten en vaste wastafel in meubel.
Slaapkamer (circa 30m²) gelegen aan de achterzijde met dakkapel, laminaatvloer, vaste kasten, vaste wastafel en luik naar bergzolder.

Bergzolder:
Middels een 2-tal luiken met vlizotrappen is de bergzolder (vloermaat circa 74m²) bereikbaar.

Tuin:
Bij de woonkamer bevindt zich een betegeld terras van 100m² waarvan 50m² overdekt is met een massief eiken overkapping waarin 2 immense lichtstraten, verlichting, straalverwarming en een circa 15m² massief eiken Louvre scherm tegen windinval verwerkt zijn. Het terras is vanuit de woonkamer toegankelijk door middel van 2 3-delige volledig te openen terrasdeuren. Verder is er op het terras een 4m² kruidentuin op stahoogte zodat altijd verse kruiden voorradig zijn. Vanaf dit heerlijke terras kijkt men zo de parkachtige tuin in met kapitale oude bomen, grenzend aan 6.000m² bos, glooiend gazon, hagen, borders enz.. Voor het beregenen van de tuin rond het huis is een eigen uitgebreide sproei-installatie aanwezig welke water onttrekt uit het naast gelegen meer “De Kuil”. De tuin biedt een oase van rust.

Op het einde van het perceel circa 350m van het woonhuis is er een zonnepaneelinstallatie voor het produceren van de benodigde elektriciteit. Je draagt je steentje bij tot een beter milieu en je bespaart!

Bijgebouwen:
Op het terrein bevinden zich verschillende bijgebouwen waaronder:
Bijgebouw I
– garage (circa 5.04 x 6.20m) met tegelvloer en openslaande deuren.
– knutselruimte (circa 4.63 x 2.49m);
– knutselruimte (circa 4.63 x 7.79m).

Bijgebouw II
Sfeervolle recreatieruimte (circa 4.92 x 9.24m) met terra cotta tegelvloer en voorzien van een bar, schouw met allesbrander. Een artist impression van deze ruimte is te bekijken in de bijlage.

Bijgebouw III
De paardenstallen annex werktuigenschuur met royale overkapping zijn onderverdeeld in:
– stal I (circa 3.45 x 2.81m);
– stal II (circa 3.45 x 1.62m).
– III & IV.

Algemeen:
Het landhuis ligt in het buitengebied nabij de A16. Binnen enkele autominuten bereikt u de dorpskern voor de dagelijkse boodschappen.
De sportclubs zoals hockey, tennis, voetbal en golfbaan zijn op enkele fietsminuten bereikbaar.
In het landhuis zijn een aantal klimaatunits (voor verwarming en verkoeling) aanwezig en worden door LG benoemd als console, wand- en kanaalunits.
Een schetsontwerp van de ‘dubbele garage annex knutselruimtes, sfeervolle recreatieruimte met bar, schouw en allesbrander, paardenstal annex werktuigenschuur zijn bijgevoegd ter informatie.
Schetsontwerpen van de oprit en tuin door Kamsteeg Tuinen (2012) zijn bijgevoegd ter informatie. In 2013 heeft Kamsteeg een gedeelte hiervan uitgevoerd (terras en tuin).
De hal en keukens zijn voorzien van een plavuizenvloer waarin vloerverwarming mogelijk is (thans niet in gebruik).
Het huis is voorzien van een alarm- en rookdetectie installatie aangesloten bij alarminstallatie.
Aangezien de woning ouder is dan 40 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

Golfbaan
De golfbaan Boschdal met golfvereniging Albatross, bevindt zich op circa 100m van de tuin: een 9-holes golfbaan met veel lastige waterpartijen en prachtige houtwallen.

De Kuil
Het landhuis ligt letterlijk naast zwemwaterplas de Kuil die voldoet aan de eisen voor veilig en schoon zwemmen. Het zwemgedeelte is afgebakend met boeien en onderverdeeld in sectoren met wisselende diepten. Er is toezicht door professionele badmeesters en vrijwilligers. Het zwembad heeft een ligweide en een ligstrand. Voor de kinderen is er een speelweide met speeltoestellen en diverse speelattributen voor in het water.

Bospad
Tussen de tuin en het zwemwater De Kuil bevindt zich een idyllisch bospad (natuurgebied); circa 500m lang met een breedte van 10-20m geflankeerd door majestueuze inlandse en Amerikaanse eiken: de oprijlaan naar het voormalige landgoed Boschdal (waar nu de golfbaan Boschdal en het natuurgebied Bosdal zijn).

6.000 m2 6 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview