Verkocht € 750.000,- k.k. - villa

Prinsenbeek – Schutsestraat 24a

Aan de rand van het dorp en toch op een steenworp afstand van alle faciliteiten bieden wij u aan deze riante (ca. 3.680m³) onder moderne architectuur nog af te bouwen vrijstaande villa met inpandig bereikbare garage voor meerdere voertuigen, zeer royaal souterrain (ca. 233m²) en besloten achtertuin met casco zwembad. Totale woonoppervlakte ca. 946m². Deze villa kan naar geheel eigen inzicht worden afgewerkt.

Indeling
Begane grond:
Middels een aantal treden bereikt men de entree.
Ontvangsthal met toegang tot leefhal.
Vanuit deze centrale leefhal heeft men toegang tot een groot aantal verschillende kamers welke bedoeld zijn als living, woonkeuken, kantoorkamer. Middels een brede spiltrap bereikt men het gigantische souterrain.

Souterrain:
Het souterrain kent een aantal ruimtes welke zijn bedoeld als inpandig bereikbare dubbele garage, verdiepte bioscoop, berging en lange gang naar het poolhouse achterin de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met vide en toegang tot een 7-tal kamers.

Tuin:
De tuin is rondom de villa gelegen en dient nog volledig te worden ingericht. Er is wel een basis voor een buitenzwembad gerealiseerd en een fundering ten behoeve van een poolhouse.

Algemeen:
Deze nog niet volledig gerealiseerde villa ligt aan de Schutsestraat aan de rand van het dorp. De dorpskern, de sportvelden (hockey, tennis en voetbal) alsmede de uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar.

2.330 m2 7 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview