Verkocht € 1.100.000,- k.k. - landhuis

Rijen – Atalanta 45

Aan ruimte geen gebrek in deze onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met inpandige garage, souterrain, dakterras en tuin rondom. De villa biedt maar liefst 449m² om in te wonen. In totaal zijn er 7 slaapkamers die verdeeld zijn over 2 woonlagen. Daarvan zijn er twee slaapkamers met eigen badkamer. Ook heb je een compleet ingerichte keuken op deze prachtige locatie in de ruim opgezette villawijk ‘Grote Spie’ aan de bosrand gesitueerd.

Indeling
Begane grond:
Via de royale voortuin met riante parkeervoorzieningen bereikt u de overdekte entree.
De imposante ontvangsthal met een plafondhoogte van maar liefst circa 6.50m, een prachtige Italiaanse granitogres vloer, modern betegelde toiletruimte, garderode, bordestrappenhuis met vide en toegang tot het souterrain, een studeerkamer, de inpandige garage, een multifunctionele (sport-)kamer, woonkeuken en middels dubbele deuren bereikt men de tuingerichte living.
Toiletruimte met wandcloset, urinoir en vaste wastafel.

Tuingerichte, speels ingedeelde living (circa 70m²). Hier is de Italiaanse granitogres vloer doorgetrokken. De living is voorzien van openslaande deuren naar deels overdekt terras en tuin, heeft een boekenwandmeubel en sfeervolle zandstenen schouw met openhaard. Vanuit de living is de woonkeuken, de centrale hal en de multifunctionele (sport-)kamer bereikbaar.

Multifunctionele (sport-)kamer met plavuizenvloer en inloop(stort-) massagedouche. De vloer is aangesloten op een aircosysteem (momenteel niet in werking).

Het souterrain met plavuizenvloeren is bereikbaar via een luie trap (hoogte circa 2.15m) en is onderverdeeld in een:
voorraad-en wijnkelder.

Inpandige garage met monolithische betonvloer, heeft een elektrisch bedienbare overheaddeur en separate loopdeur. De garage is in spouw uitgevoerd en cv-verwarmd. Tevens bevindt zich hier de unit ten behoeve van het centrale stofzuigsysteem.

Studeerkamer gelegen aan de voorzijde met de prachtige Italiaans granitogres vloer.

Royale woonkeuken (circa 28m²) met serre voorzien van loopdeur naar de tuin en ook hier is de Italiaanse granitogres vloer doorgetrokken. De luxe Siematic keukeninrichting is uitgevoerd met een kookeiland, composiet aanrechtbladen, 1½ roestvrijstalen spoelbak, combioven/magnetron, afzuigschouw, 5-pits inductie kookplaat, grote Atag oven en een Amerikaanse koelkast.

Indeling
Verdieping:
Riante vide (hoogte circa 3.65m) met fraaie raampartij aan de voorzijde. Vanuit deze vide zijn 4/5 riante slaapkamers, een badkamer, de technische ruimte en een berging toegankelijk:
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde met toegang tot Frans balkon en eigen moderne badkamer voorzien van inloopdouche, vaste wastafel en zwevend toilet.
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met Frans balkon en eigen moderne badkamer voorzien van inloopdouche, vaste wastafel en zwevend toilet.
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde.
Was-/strijkkamer gelegen aan de voorzijde met plavuizenvloer, toegang tot balkon, keukeninrichting met 2 roestvrijstalen spoelbakken, aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur en diverse kasten.
Technische ruimte met plavuizenvloer, opstelling gas, cv-unit, boiler en unit ten behoeve van mechanische ventilatie.
Masterbedroom gelegen aan de achterzijde onderverdeeld in:
– slaapkamer met openslaande deuren naar deels overdekt terras. De vloer is aangesloten op een aircosysteem (momenteel niet in werking). Elektrisch bedienbare zonwering over de volledige raamoppervlakte;
Van hieruit een vorstelijk uitzicht over de tuin en de daarachter gelegen bossen.
– royale, luxe badkamer voorzien van Whirlpool, inloopdouche, diverse kasten, bidet, zwevend toilet en een dubbele wastafel in een luxueus meubel;
Slaapkamer met toegang tot balkon.

Tuin:
De fraaie, onder architectuur aangelegde, riante achtertuin biedt u een grote mate aan rust en privacy verzekerd. Gesitueerd op het zuidwesten en voorzien van volwassen hagen, borders, diverse terrassen (deels overdekt), een tuinhuis, vijverpartij, beregeningsinstallatie met eigen bron en moderne buitenverlichting.

Algemeen:
Het plaatsje Rijen is een kleine gemeente gesitueerd tussen Breda en Tilburg, welke steden binnen enkele autominuten bereikbaar zijn. Op korte afstand van de villa bevinden zich scholen, het NS-station en de dorpskern met haar vele voorzieningen. Uitgebreide sportfaciliteiten zoals golf, hockey, tennis en voetbal bevinden zich eveneens binnen handbereik. Villawijk ‘Grote Spie’ is gelegen direct aan de bosrand, is ruim opgezet en kenmerkt zich door uitsluitend vrijstaande villa bebouwing.
De onder architectuur en traditioneel gebouwde villa kent een uitstekend hoog afwerkingsniveau. Wij noemen in dit verband onder andere koperen goten en regenwaterafvoeren, domoticasysteem, gecertificeerd Meranti
hardhouten kozijnen en deuren, vloerverwarming door de gehele villa, centraal stofzuigsysteem, luxe binnendeuren, prachtig en luxueus sanitair etc.. Wij spreken in dit verband dan ook over een object met een instapklaar karakter.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

2.230 m2 6 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview