Te koop € 1.285.000,- k.k. - villa

Rijsbergen – Hoefstraat 4

Wat een heerlijke villa gelegen aan de rand van het mooiste stukje Rijsbergen middenin het groen!

Deze verscholen villa heeft een parkachtige tuin compleet met terrassen, schitterende bomen, gazon, oprijlaan en een vrijstaande houten dubbele garage met berging. De villa is uitstekend geschikt voor wonen en werken aan huis, kangoeroewoning, au pair of minder valide. Er bevindt zich een aparte entree aan de Finèstraat met toegang tot de villa. Optioneel is het perceel uit te breiden tot 7.471m².

INDELING BEGANE GROND
Overdekte entree.
Royale hal met tegelvloer, garderobehoek, toiletruimte met toilet en fonteintje en toegang tot de woonkamer, bijkeuken, speel/werkkamer en de trapopgang naar de verdieping.

WOONKAMER
Lichte en tuingerichte L-vormige woonkamer met houten vloer, een zitkamer aan de voorzijde met zandstenen schouw en hout gestookte open haard en aan de achterzijde bevindt zich de eetkamer met schuifpui naar het terras. Middels een half open verbinding bereikt men de keuken.

WOONKEUKEN
De moderne keukeninrichting is onder andere voorzien van een composiet aanrechtblad met roestvrijstalen spoelbak, Quooker, combioven/magnetron, vaatwasmachine, 3-pits inductiekookplaat met daarboven een roestvrijstalen afzuigkap, koelkast en aan de overzijde een zogenaamde eetbar.

BIJKEUKEN
De bijkeuken met loopdeur naar het terras en heeft toegang tot de kelder op stahoogte. De aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en droger alsmede een uitstortgootsteen zijn aanwezig.

SPEEL/WERKKAMER
Deze fraaie ruimte is gelegen aan de voorzijde en heeft toegang tot de 2e hal.
De hal heeft een loopdeur naar de zijkant van de villa en toegang tot een royale bergkast met opstelling van hete-lucht verwarming unit en toegang tot de 2e woonkamer. Voorheen waren deze 2 ruimtes ingericht als kantoor aan huis. Uiteraard kan men deze ruimte weer inrichten als kantoor of voor een inwonende ouder, au pair of zelfs een mindervalide. Men heeft zelfs een eigen oprijlaan aan de Finéstraat.

2E WOONKAMER
Deze royale woonkamer heeft een vaste kast, openslaande deuren naar de zij tuin, een loopdeur naar de achtertuin en loopdeur naar het terras.

INDELING VERDIEPING
Overloop/vide met dakkapel en toegang tot een 4-tal slaapkamers en een badkamer.

Badkamer met tegelvloer, toilet, wastafel en inloopdouche.

Slaapkamer gelegen aan de zijkant met dakkapel.

Slaapkamer gelegen aan de achterzijde met 3 Velux dakramen.

Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met dakkapel.

Slaapkamer gelegen aan de zijkant met vaste kasten onder het knieschot en toegang tot de eigen badkamer.

Badkamer gelegen aan de achterzijde met dakkapel, tegelvloer, ligbad met thermostaatkraan, 2 vaste wastafels in meubel en toilet.

GARAGE & BERGING
De vrijstaande houten dubbele garage is voorzien van een vliering, openslaande deuren, een loopdeur naar de tuin en geeft toegang tot de achtergelegen berging. De berging heeft twee loopdeuren naar de tuin. Deze garage kan op eenvoudige wijze omgebouwd worden tot een gastenverblijf, hobby- of kantoorruimte, voor een au pair of kangoeroewoning voor 1 of 2 ouders.

BERGINGEN
Op het perceel zijn nog 2 houten bergingen gelegen.

TUIN
De omheinde prachtige parkachtige tuin is rondom de villa gelegen en voorzien van gazon, terrassen, volwassen bomen, struiken, borders en hagen. Aan de voorzijde en zijkant van de villa zijn elektrisch bedienbare hekwerk poorten aanwezig.

EXTRA GROND
Optioneel te koop is de resterende grond van 2.971m².
De bijgevoegde kadastrale kaart geeft het gehele perceel weer (7.471m²).

ALGEMEEN
Het is heerlijk vertoeven in deze fraaie instap klare villa op werkelijk een toplocatie in Rijsbergen waar men geniet van alle rust en ruimte om zich heen. De omgeving kenmerkt zich door prachtige vergezichten over de weilanden met haar bos. En dat, ‘op steenworp’ afstand van Breda-Zuid en Zundert met alle voorzieningen beschikbaar. Tevens is Breda op korte afstand gelegen met o.a. Internationaal onderwijs en Hbo-opleidingen en universitair onderwijs. Als u van golf houdt; er zijn 3 gerenommeerde golfclubs in de regio. De bereikbaarheid is perfect; uitvalswegen zijn in alle windrichtingen en Breda heeft een centraal treinstation. U kunt binnen een uur in de Amsterdam of Brussel zijn. Op fietsafstand zijn de prachtige natuurgebieden Krabbenbossen en de Vloeiweide bereikbaar.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

4.500 m2 4 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview