Te koop € 895.000,- k.k. - eengezinswoning

Rijsbergen – Oekelsbos 20

Verscholen in het prachtige bos ligt dit ware paradijs van woongenot, comfort en privacy. Dit vrijstaande woonhuis met vrijstaande multifunctionele ruimte en carport, is gelegen op een perceel van maar liefst 2.890m² midden in het bos. Het woonhuis is in 1997 gebouwd met totaal 6 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkamers. Bijzonder aangenaam is de slaapkamer op de begane grond met badkamer en inloopkast. De mooie lichtinval door de vele raampartijen in combinatie met het uitzicht op de park- en bosachtige tuin, zorgen voor een uiterst fijne en unieke woonbelevenis.

Indeling
Begane grond:
Overdekte entree. In de centrale hal is er toegang tot de verschillende vertrekken. In de hal bevindt zich een moderne toiletruimte met wandcloset en fontein, meterkast, de trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer en de woonkeuken.
De woonkamer heeft prachtig zicht op de tuin, er is een gesloten draaiende kachel aanwezig. De kachel is geschikt voor houtpellets of hout. Voorts zijn er openslaande deuren naar het terras en is er toegang tot een slaapkamer. Slaapkamer met vaste kastenwand, doorloop naar de inloopkast en middels een stalen schuifdeur met glas is de badkamer bereikbaar. Volledig betegelde, moderne badkamer met tegelvloer, wandcloset, royaal wastafelmeubel, inloopdouche met regen- en handdouche. De woonkeuken heeft een L-vormige uitgevoerde keukenopstelling voorzien van een composiet werkblad, 1½ roestvrijstalen spoelbak, vaatwasmachine, 5-pits gaskookplaat met daarboven een roestvrijstalen afzuigkap. In de hoge wandkast bevinden zich een roestvrijstalen combioven/magnetron. Bijkeuken met kastenwanden waarin de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger zich bevinden. Er is een werkblad met porseleinen gootsteen, opstelling van de cv-ketel en loopdeur naar de tuin. Deze entree wordt vrijwel dagelijks gebruikt als hoofdingang.
De gehele begane grondvloer met uitzondering van de toiletruimte is voorzien van een laminaatvloer.

Verdieping:
Overloop met toegang tot een 4-tal slaapkamers en een badkamer.
Slaapkamer met zijgevelraam. Momenteel in gebruik als werkkamer.
Volledig betegelde, moderne badkamer met tegelvloer voorzien van houtmotief, design radiator, wastafelmeubel met 2 kranen, ovaal ligbad onder dakkapel, wandcloset en douchecabine met regen- en handdouche.
Twee identieke slaapkamers met vaste kasten onder het schuine dak.
Slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel.
De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
Bij aankomst is er een automatisch bedienbaar hekwerk met daarachter een ronde oprijlaan naar de carport waar plaats is voor 3 auto’s.

Rondom de woning ligt een verzorgde, parkachtige aangelegde tuin waarbij u in alle rust, ruimte en privacy kunt genieten van het buitenleven. De tuin is voorzien van 2 terrassen bij de woning waarbij 1 terras voorzien is van een elektrisch bedienbaar zonnescherm, gazon, volwassen bomen met name naaldbomen en een L-vormige houten veranda met berging.

Multifunctionele ruimte
Bij het huis is recent een vrijstaande stenen atelier/hobbykamer geplaatst. Deze multifunctionele ruimte is middels openslaande deuren bereikbaar voorzien van een gietvloer met elektrische vloerverwarming en een eenvoudig keukenblok met warm en koud wateraansluiting.

Ligging:
Dit woonhuis is uitermate gunstig gesitueerd in het bos, gelegen op één van de meest gewilde locaties in Rijsbergen. Heerlijk wonen, midden in de natuur en toch dichtbij de dorpskern. Binnen 20 minuten staat men in de bruisende en historische stad Breda. Goede aansluiting op de uitvalwegen (A16 en A58).

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 24 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

2.890 m2 5 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview