Te koop € 1.350.000,- k.k. - villa

Rucphen – Hellemonsdreef 2

Waar sfeervol en luxe samenkomen.

Prachtige vrijstaande, luxe en zeer royale riet gedekte villa uit 2010 en landelijk gelegen aan de rand van het dorp op een perceel van 3.458m². In de woning is gebruik gemaakt van hoogwaardige luxe bouwmaterialen en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 455m² waaronder een woonkamer, woonkeuken, televisie-/werkkamer, bijkeuken, dubbele inpandige garage, souterrain met multifunctionele ruimte, technische ruimte, opberg ruimte een kantoor/slaapkamer, wellness en op de verdieping zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers en een wasruimte. In de omliggende tuin met diverse terrassen is het genieten van de rust. Ondanks de grootte van deze villa voelen de ruimtes knus en zeer sfeervol aan.

De woning is volledig in het groen gelegen op een bijzondere locatie in het buitengebied van Rucphen. Winkels, scholen, sportverenigingen en andere voorzieningen zijn op fietsafstand. Binnen 10 autominuten bent u in het centrum van Roosendaal of Etten-Leur en met 5 autominuten in de dorpskern van Rucphen. Uitvalswegen zijn op korte afstand goed bereikbaar.

Begane grond:
Overdekte entree en middels dubbele deuren toegang tot de centrale hal.

Hal met garderobe, meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje in meubel, trap naar het souterrain en trapopgang naar de verdieping. Middels openslaande deuren toegang tot de eetkamer.
De eetkamer is gelegen aan de achterzijde en staat in open verbinding met de keuken. Deze eetkamer is voorzien van 2 maal openslaande deuren naar de achtertuin, openslaande deuren naar het overdekte terras, een fraaie schouw met gashaard, vaste kasten en openslaande deuren naar de zitkamer. De luxe U-vormige handgemaakte eikenhouten keukenopstelling is onder andere voorzien van Belgische hardstenen aanrechtbladen, dubbele porseleinen spoelbak, Quooker, vaatwasmachine, koffiemachine, combioven/magnetron, koelkast, volop kastruimte, een schitterend Aga fornuis (4 ovens en 6 pitten) en daarboven een schouw met afzuiging.

Zitkamer met erker aan de voorzijde, schouw met gashaard, openslaande deuren naar het overdekte terras en toegang tot de televisie-/werkkamer met een eiken sporenkap waar de nok en balken in het zicht zijn.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Bijkeuken, in eikenhout uitgevoerde opstelling, onder andere voorzien van vriezer en 2e koelkast van Liebherr, Belgische hardstenen werkblad en volop kastruimte. Toegang tot een portaal met loopdeur naar de oprit en de dubbele inpandig garage met trap naar het souterrain, loopdeur naar de achtertuin, aparte toiletruimte met wandcloset, uitstortgootsteen en aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en droger. De garage biedt plaats voor meerdere voertuigen en kent 2 elektrisch bedienbare garagedeuren. De begane grondvloer is voorzien van een Italiaanse hardstenenvloer met vloerverwarming.

Verdieping:
Overloop/vide met dakkapel, toegang tot een 3-tal slaapkamers, was-/cv-ruimte en een badkamer.
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met dakkapel en vaste kasten.
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde met dakkapel, vaste kasten en luik naar vliering.
C.V.-/wasruimte met dakkapel, opstelling van de C.V.-ketel, boiler en vaste kasten met aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine, droger en uitstortgootsteen.
Luxe badkamer gelegen aan de voorzijde met dakkapel, wandcloset, 2 vaste wastafels in meubel met Belgisch hardstenen blad, ligbad met whirlpool, inloopdouche met hand- en stortdouche, toilet en handdoeken radiator.

Masterbedroom met dakkapel, airconditioning, vaste kasten en doorloop naar een royale inloopkast met kastenwanden en dakkapel, doorloop naar de badkamer met wandcloset, bidet, 2 wastafels in meubel met Belgische hardstenen blad, inloopdouche met hand- en stortdouche, ligbad met whirlpool, toilet en handdoeken radiator.
Op de overloop en slaapkamers ligt een prachtige houten vloer en in de overige ruimtes een Italiaanse hardstenenvloer.

Souterrain:
Het souterrain is zeer ruim opgezet en voorzien van een gang die toegang biedt tot:
Kantoor/slaapkamer met toegang tot Wellness ruimte. In deze Wellness ruimte zijn een inloopdouche met hand- en stortdouche, wastafel in meubel met Belgische hardstenen blad en 2-persoons sauna aanwezig.
Berging voorzien van stellingen. Technische ruimte met vaste kasten waarin de opstelling van het Domotica systeem is geplaatst en de unit van het centrale stofzuigsysteem die in 2021 vernieuwd is met een extra zware uitvoering.
Zeer royale multifunctionele ruimte met trapkast en trapopgang naar de garage. Deze multifunctionele ruimte is nog niet afgewerkt. Hier zou een speelkamer, thuisbioscoop en/of bar ideaal zijn. Op de vloer in de gang, kantoor, slaapkamer, wellnessruimte, berging en technische ruimte ligt een lichtgekleurde natuurstenenvloer.

Tuin:
De tuin is geheel omheind en voorzien van elektrapunten en wateraansluitingen. De voortuin heeft ruime parkeermogelijkheden, biedt toegang tot een berging en carport, garages, poort naar de achtertuin en de entree.
De achtertuin is gelegen op het Oosten en kent een deels overdekt terras bij de villa met gashaard, gazon, volwassen hoge groenblijvende hagen wat voor veel privacy zorgt.

Bijzonderheden:
In de gehele villa zijn speakers en inbouwverlichting verwerkt. Ook is er een alarmsysteem aanwezig.
In de keuken, masterbedroom en souterrain bevinden zich beeldschermen voor het bedienen van het Domotica systeem (de speakers, temperatuur, verlichting, gashaarden, sauna, camerasysteem, waterpomp en de stroom).
Het sanitair is van Villeroy & Boch. Alle wastafels zijn verwerkt in een Belgische hardstenen blad. Vloerverwarming is overal aanwezig met uitzondering van de slaapkamers. Diverse ruimtes zijn voorzien van internetaansluitingen.

Ligging:
Tegenover de villa is een waterplantenkwekerij gevestigd. Hierdoor staan er kassen schuin aan de overzijde en de meeste grond rondom de villa behoort toe tot deze kwekerij. Je hebt dus geen last van directe buren en/of geluid.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 10 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

3.458 m2 4 5 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview