Verkocht € 900.000,- k.k. - eengezinswoning

Terheijden – Molenstraat 44

Paradijselijke plek met heel veel privacy! Aan de rand van Terheijden gelegen, met aan de achterzijde uitzicht over natuurgebied ‘de Kleine Schans’, vindt u dit zeer smaakvol compleet gerestaureerd, uitgebouwd half vrijstaande woonhuis met royale oprit en modern vrijstaand multifunctioneel bijgebouw. Ideaal om wonen met werken te combineren. De ligging is centraal ten opzichte van uitvalswegen en de dorpskern.

Indeling

Begane grond:

Entree.
Hal (circa 1.35/1.60 x 6.25m) met toiletruimte voorzien van een hang closet en fonteintje, vaste kast, meterkast en toegang tot de living en kantoorkamer en loopdeur naar de achtertuin.
Middels dubbele deuren toegang tot de kantoorkamer.
Kantoorkamer (circa 2.98 x 6.25m).
Middels dubbele deuren toegang tot de living met open keuken totaal circa 52m².
Living (circa 4.58 x 3.58m en 4.58 x 8.31m) met brede lichtstraat, openslaande tuindeuren en schuifdeur aan de zijkant en een grote schuifpui aan de achterzijde met prachtige vergezichten over natuurgebied ‘de Kleine Schans’.
In de wintermaanden worden een gedeelte van deze weilanden onder water gezet en in gebruik genomen door de plaatselijke ijsvereniging.
Open keuken (circa 3.83 x 3.20m) gelegen aan de voorzijde met luxe keukeninrichting van het merk “Gaggenau” onder andere voorzien van een aanrechtblad van composiet met een roestvrijstalen spoelbak, Quooker, 4-pits inductiekookplaat, met daarboven een “Bora” afzuigkap, vaatwasmachine, oven, stoomoven, koelkast, vrieskast en een vaste kast.
De gehele begane grondvloer is voorzien van een lichte gietvloer met vloerverwarming.

Verdieping:
Overloop met toiletruimte met hang closet en fonteintje, vaste kast met aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur, vaste kast met opstelling van de cv-unit met warmtepomp en vaste trap naar vliering.
Slaapkamer (circa 2.69 x 2.44m) gelegen aan de voorzijde met dakkapel.
Badkamer (circa 3.00 x 2.44m) gelegen aan de voorzijde met vaste kast, vaste wastafel op meubel en inloopdouche met stortdouche.
Slaapkamer (circa 4.36 x 3.90m) gelegen aan de achterzijde.
Slaapkamer (circa 3.48 x 6.25m) gelegen aan de achterzijde met dakkapel en 2 zijgevelramen.
De gehele verdiepingsvloer is voorzien van een lichte gietvloer met vloerverwarming.

Multifunctioneel bijgebouw:
Begane grond totaal circa 35.50m:
Entree.
Royale woonkamer met open keuken voorzien van een gietvloer, vaste kast met meterkast en een loopdeur naar de achtertuin.
Open keuken met een composiet aanrechtblad, roestvrijstalen spoelbak en een koelkast.
Badkamer met hang closet, vaste wastafel, stortdouche en voorzien van een gietvloer.

Vliering totaal circa 6.10m:
De vliering is bereikbaar middels een vlizotrap. Hier bevindt zich de opstelling van de cv-unit.

Tuin:
De privacy biedende achtertuin kent een overdekt terras, een groot gazon, een behoorlijk aantal knotwilgen, diverse terrassen met prachtige vergezichten over natuurgebied ‘de Kleine Schans’ en weilanden. Vanuit de tuin kijkt men tegen de nog steeds actief zijnde Molen De Arend.

Algemeen:
Dit prachtige woonhuis is door de huidige eigenaar geheel gerestaureerd en compleet uitgebouwd. De garage is omgebouwd tot gastenverblijf maar ook heel goed te gebruiken als kantoor, voor een inwonende ouder/kind of als B&B te gaan exploiteren (uiteraard met de benodigde vergunningen).

De huidige eigenaar heeft gebruik gemaakt van prachtige duurzame luxe bouwmaterialen.

Molen ‘De Arend’ is vrijwel dagelijks geopend en nog volop in gebruik. Het assortiment bestaat uit vele meelsoorten en bakbenodigdheden.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 20 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Disclaimer verkoopbrochure
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

1.684 m2 4 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview