Te koop € 795.000,- k.k. - eengezinswoning

Terheijden – Molenstraat 56

Introductie

Op een paradijselijk plekje aan de rand van Terheijden, met aan de achterzijde een wijds en idyllisch uitzicht over
natuurgebied De Kleine Schans, vindt u dit smaakvolle vrijstaande woonhuis met riante tuin, oprit, veranda, serre,
zonnepanelen, centraal stofzuigersysteem en multifunctionele carport.

De privacy en de zichtlijnen aan de achterzijde zijn uniek te noemen.

Begane grond

Hal/ entree met toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot kantoor en living. De gehele begane grond is voorzien van houten vloer (m.u.v. de achterhal en de wasruimte).

Kantoorkamer gesitueerd aan de voorzijde van de woning.

Living
Ruime living met zandstenen schouw, eikenhouten vloer en doorloop naar de semi
open keuken en serre.

Serre welke met niveauverschil t.o.v. de living is eveneens voorzien van een houten vloer en omvat openslaande
deuren.

Vanuit hier geniet u met volle teugen van het prachtige uitzicht over natuurgebied De Schans.

Keuken

Semi open keuken met niveauverschil t.o.v. de living, eiken vloer en een inrichting welke o.a. is voorzien van vaatwasser, afzuigkap, koel/vries combinatie en twee spoelbakken.

Voorts toegang tot de bijkeuken/wasruimte en achter entree via veranda.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers die allen voorzien zijn van een houten vloer en inbouwkasten.

De badkamer omvat een grote dakkapel en is voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel.

Middels een vlizotrap is een ruime bergzolder bereikbaar.

Verkoopvoorwaarden
Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot),
scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van
asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Disclaimer verkoopbrochure

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

717 m2 3 1 Download brochure
De woning op Googlemaps
De woning op Streetview