Te koop € 598.000,- k.k. - portiekflat

Teteringen – Zuringveld 85

Aan de zuidzijde van dit luxe appartementencomplex ligt dit royale en fijne 3-kamer appartement op de eerste woonlaag met balkon op het Zuiden, 2 slaapkamers en een berging en parkeerplaats in het souterrain. Bij binnenkomst ervaart u direct de ruime maatvoering van de woonkamer met open keuken en het vrije uitzicht over de weilanden. Om de hoek ligt de dorpskern en Golfpark ‘De Haenen’.

Indeling
Begane grond:
Entree met videofoon, bellentableau en brievenbussen.
Centrale imposante hal met prachtige houten trapopgang, liftinstallatie en trap naar het souterrain.

Eerste woonlaag:
Middels de plafond hoge eiken houten voordeur is er toegang tot het appartement.
Hal met meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, toegang tot berging en woonkamer met keuken.
Inpandige berging met betonvloer, opstelling van de warmtepomp en mechanische ventilatie.
Royale woonkamer met open keuken totaal circa 56m². Middels een schuifpui is er toegang tot het balkon gesitueerd op het Zuiden. Het balkon is afgewerkt met een balustrade van glas, zodat je toch contact met de begane grond blijft houden wat een prettig gevoel geeft en er is vrij uitzicht over een weiland en een speelveld.
De keukenopstelling is voorzien van een kastenwand met 2 ovens, royale koelkast, kook-/spoeleiland met kunststof aanrechtblad, 4-pits inductie Bora kookplaat met kookveld afzuiging, elektra punt, roestvrijstalen spoelbak en vaatwasmachine.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot een gang naar 2 slaapkamers, badkamer en bijkeuken.
Slaapkamer aan de voorzijde met laminaatvloer.
Slaapkamer aan de voorzijde met laminaatvloer. Hier is een zogenaamde inloopkast gecreëerd.
Badkamer met inloopdouche met hand- en stortdouche, wandcloset, 2 wastafels, bad meubel en design radiator.
Bijkeuken met aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en droger, kunststof werkblad en bovenkastjes.

Garage
De algemene garage heeft een elektrisch bedienbare garagedeur en het nummer van de parkeerplaats is 85.

Berging
De berging is voorzien van elektra en het nummer is 85.

Algemeen:
In de hal, toiletruimte, woonkamer, gang en bijkeuken ligt dezelfde licht grijze plavuizenvloer. In het gehele appartement ligt vloerverwarming.
In het souterrain bevindt zich een gezamenlijke fietsenberging.
Alle deuren zijn plafond hoog wat een bijzonder mooie uitstraling geeft.
De maandelijkse kosten aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 155,00 en hebben betrekking op de opstalverzekering, schoonmaakkosten, verlichting openbare ruimten en reserveringen voor groot onderhoud.

Ligging en omgeving
Het Zuringveld is in 2019 opgeleverd. Vanuit het appartement kijkt men uit over weilanden en een speelveld.
De dorpskern met haar winkels is gemakkelijk aan te lopen. Op fietsafstand zijn de Bredase binnenstad met het NS-station bereikbaar en de busverbindingen zijn uitstekend. Sportvelden voor hockey, voetbal en tennis alsmede Golfpark De Haenen bevinden zich om de hoek. Uitvalswegen zijn met enkele autominuten bereikbaar.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview