Te koop € 575.000,- k.k. - portiekflat

Tilburg – Professor Cobbenhagenlaan 822

Van alle fraaie plekken waarop u in dit prachtige complex kunt wonen is dit misschien wel de mooiste! Uitermate royaal (160 m²) goed afgewerkt appartement op de eerste verdieping met terras op het zuiden en vrij uitzicht! Wilt u een appartement dat u onmiddellijk kunt betrekken dan moet u dit appartement snel komen bekijken. Instapklaar en met een uitstekende ligging.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een living van circa 72 m² en een badkamer, een nette keuken (Barletti met voldoende bergruimte. En dan is er ook nog een heerlijk zonnig terras op het zuiden. Het appartement is rustig gelegen en heeft uitzicht op een straat met veel groen. In de parkeerkelder bevinden zich de eigen parkeerplaats en berging.

Het appartement maakt deel uit van het op unieke locatie gesitueerde service-appartementencomplex de Koninxhoek. Wonen in het in Koninxhoek betekent zelfstandig wonen met behoud van privacy in een veilige woonomgeving. Optimaal woongenot staat hier hoog in het vaandel en bewoners profiteren van de gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum maar ook van de bosrijke omgeving, winkelcentra, station en golfbaan. Wonen op het niveau dat past bij uw stijl van leven.

Indeling complex

Via de lift bereikt u op de eerste verdieping een entree hal. In deze hal bevindt zich naast de entree van het appartement een kastruimte om huisafval gereed te zetten (wordt 2x per week opgehaald door de huismeester) alsmede de meterkast. Vanuit deze hal is bovendien het noodtrappenhuis bereikbaar.

Indeling appartement

Ruime hal met garderoberuimte en gastentoilet v.v. fonteintje. De woonkamer (van circa 70m²) heeft een sfeervolle schouw en over de volle breedte een glazen pui en grenst direct aan het royale op het zuiden gelegen terras dat toegankelijk is via een schuifpui. De woonkamer is te splitsen middels schuifdeuren, zodat er twee ruime en separate tuingerichte kamers ontstaan. Het linker gedeelte van deze woonkamer is relatief eenvoudig te transformeren tot slaapkamer. Het dakterras meet circa 25 m². De openkeuken is voorzien van een modern L-vormig keukenblok met inbouwapparatuur. Aansluitend bevindt zich hier de slaapkamer met walkincloset. De inpandige berging/bijkeuken is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine.

De koper van dit zeer ruim bemeten appartement kan onder andere gebruik maken van de volgende voorzieningen:
• Altijd nachtdienst aanwezig
• receptie bezetting van maandag t/m vrijdag
• zorg op afroep
• individueel alarmeringssysteem
• huismeester
• kapsalon & pedicure in huis
• biljartkamer / bridgekamer
• culturele club & activiteitenprogramma’s
• gastenverblijven binnen het complex

Servicekosten: € 750 en voorschot warmte € 71,-.

De omgeving
• Mooie ligging in groene woonomgeving.
• Er is een Albert Heijn op loopafstand. Het overdekte winkelcentrum (Westermarkt) ligt op 1.500 m.
Hier vindt u o.a. banken, speciaalzaken zoals kaaswinkel, viswinkel en patissier.
• Gelegen naast de Universiteit van Tilburg en naast natuurgebieden de “Oude Warande” en het “Wandelbos”.
• Het NS-station is op korte afstand gelegen, de stadsbus naar het Centrum stopt vrijwel voor de deur.
• Goede ontsluiting naar de A-58 en N65 Breda, ‘s-Hertogenbosch-Eindhoven.

In een mooie omgeving zorgeloos genieten van optimaal woongenot! Meer algemene informatie over het service-appartementencomplex Koninxhoek is te vinden op www.koninxhoek.nl

160 m2 1 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview