Verkocht € 650.000,- k.k. - eengezinswoning

Ulvenhout Ac – Anneville-laan 200

Bent u op zoek naar ruimte en privacy? Deze goed onderhouden, degelijk gebouwde vrijstaande woning is gesitueerd in het buitengebied van Ulvenhout, op een ruim perceel van maar liefst 1.265m². Vanuit de woonkamer heeft u een geweldig uitzicht over de weilanden. De op het achter gelegen zeer royale loods is voorzien van het etiket bedrijvigheid. Hierdoor mag de woning alleen bewoond worden door de persoon en diens huishouden wiens aanwezigheid ter plaatse noodzakelijk is voor het bedrijf. Om deze bestemming bij de gemeente Alphen-Chaam te wijzigen in volledig wonen, dient de loods tot 200m² te worden teruggebracht. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het bestemmingsplan en de gemeente.

Indeling
Begane grond:
Entree.
Hal met originele tegelvloer, meterkast, trapopgang naar de verdieping, trapkast en toegang tot de woonkamer.
Woonkamer met houten visgraat parketvloer, betegelde schouw en afgesloten houtkachel, vaste kast en toegang tot de woonkeuken.
Woonkeuken met originele tegelvloer, eiken houten keukeninrichting onder andere voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigschouw, kunststof aanrechtblad met ronde roestvrijstalen spoelbak en koelkast. Vanuit de keuken is de kelder en 2e hal bereikbaar.
Kelder met houtenvloer, opstelling van de gas, cv-ketel en aansluiting van de wasmachine. Vanuit de kelder is de kruipruimte bereikbaar.
Tweede hal met vloer- en wandbetegeling, toiletruimte met fonteintje en loopdeur naar het terras.

Verdieping:
Overloop met glas-in-lood zijgevelraam, toegang tot een 3-tal slaapkamers, badkamer en middels een luik naar de vliering.
Slaapkamer aan de voorzijde.
Badkamer aan de voorzijde en voorzien van een mozaïek tegelvloer, wastafel, toilet, douche met thermostaatkraan.
Slaapkamer aan de achterzijde.
Slaapkamer aan de achterzijde met loopdeur en vaste kast.
Deze verdiepingsvloer is met uitzondering van de badkamer voorzien van een houtenvloer.

Tuin:
De tuin is grotendeels bestraat en biedt volop parkeergelegenheid.
Achter de woning is een vrijstaande, houten berging aanwezig.

Loods:
Achterop het perceel staat een zeer ruime loods van circa 457m² groot.
In de loods is een afgesloten cabine en elektra aanwezig. Aan de voorzijde zijn openslaande deuren en is er een loopdeur aan de achterzijde. Deze loods heeft de titel: bedrijvigheid. Hier mag men dus niet wonen.
De woning aan de voorzijde mag alleen bewoond worden door de persoon en diens huishouden wiens aanwezigheid ter plaatse noodzakelijk is voor het bedrijf. Om deze bestemming bij de gemeente Alphen-Chaam te wijzigen in volledig wonen, dient de loods tot 200m² te worden teruggebracht. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het bestemmingsplan en de gemeente.

Ligging:
De woning met loods ligt prachtig gelegen met aan de voorzijde uitzicht over de weilanden. Met enkele autominuten is de dorpkern met haar winkels, twee basisscholen en voetbal- en tennisvelden alsmede de uitvalswegen bereikbaar.
De historische en bruisende binnenstad van Breda is met 10 autominuten bereikbaar. Vanuit de Anneville-laan zijn prachtige fietsroutes bereikbaar.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

1.265 m2 3 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview