Te koop € 585.000,- k.k. - eengezinswoning

Ulvenhout – Dorpstraat 22

Sfeervolle, lichte jaren ’30 woning met werkkamer op de begane grond, 4 slaapkamers, badkamers en diepe achtertuin gesitueerd op het zuidwesten met achterop het perceel een garagebox. Deze gemoderniseerde half vrijstaande erkerwoning heeft nog diverse originele details (glas-in-lood en houten paneeldeuren) en is altijd goed onderhouden.

Indeling
Begane grond:
Entree.
Hal met meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer.

De ruime en lichte woonkamer met fraaie eiken houten vloer, glas-in-lood bovenramen in de erker aan de voorzijde en bij de openslaande deuren naar de overkapping in de achtertuin, zijgevelraam en een schouw met gesloten houthaard. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken.

De half open keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting opgesteld in 2 zijden met composiet aanrechtbladen, 5-pits gasfornuis met oven en daarboven een schouw met afzuiging, vaatwasmachine, koel/vriescombinatie, roestvrijstalen spoelbak en volop kastruimte.

Vanuit de keuken komt men in een tussen portaal van waaruit er toegang is tot de tuin, werkkamer, toiletruimte, ruime bergkast en aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en droger.

Toiletruimte met fontein.

De werkkamer is voorzien van 2 licht koepels.

De keuken, tussenportaal, toiletruimte en werkkamer zijn voorzien van een tegelvloer.

Eerste verdieping:

De overloop heeft een fraai glas-in-lood zijgevelraam en biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Twee van de slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is een dakkapel aanwezig. Deze kamer is voorzien van vaste kasten.

De moderne badkamer is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een tegelvloer, douchecabine met thermostatische kraan en hand- en stortdouchekop, wastafel op badmeubel, wandcloset, design radiator en een dakkapel.

Deze verdieping is voorzien van een houten eiken vloer met uitzondering van de badkamer.

Tweede verdieping :

De zolderslaapkamer is bereikbaar middels een afgesloten vaste trap en voorzien van een dakkapel aan de achterzijde. Hier bevindt zich de opstelling van de cv-ketel.

Tuin:

De diepe tuin bevindt zich op het zuidwesten. Bij de woning is een ruime overkapping aanwezig en vanuit de tuin is er toegang tot de garage. De tuin is voorzien van sierbestrating en er is een border met vaste beplanting aanwezig.

Garage :

De garage is voorzien van elektra, elektrische roldeur en een tegelvloer. Deze is bereikbaar vanuit de zij ingang en via de tuin.

Locatie:
De woning is centraal gelegen in het dorp Ulvenhout met op loopafstand de “De Pekhoeve”, het Markdal, twee basisscholen, winkels en het Ulvenhoutse bos. Ook de diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Utrecht, Antwerpen en Eindhoven zijn binnen enkele minuten bereikbaar alsmede de bruisende en historische binnenstad van Breda en het Ginnekenmarktje.

Beschikbaar:
Momenteel wordt de woning verhuurd. De woning is per 1 december 2021 beschikbaar.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 80 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

229 m2 4 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview